Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

'Έχεις κανένα πρόβλημα;" - Ένταση μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στο MEGA

Τι συνέβη μεταξύ τους

'Έχεις κανένα πρόβλημα;
News 07.12.2021 15:56
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στην εκπόμπή της Ελένης Μενεγάκη, μεταξύ της ίδιας και του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, λίγο μετά την έκπληξη στον Σάββα Πούμπουρα για τα γενέθλιά του.

Πάνω στην κουβέντα λοιπόν που είχαν αναφορικά με τις ηλικίες των συνεργατών της παρουσιάστριας, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, απευθυνόμενος στην ίδια, της είπε: «Με κοίταξες και… απέστρεψες το βλέμμα σου» και τότε ξεκίνησε ο έντονος διάλογός τους.

Ένταση μεταξύ Μενεγάκη - Κουτσογιαννόπουλου στον αέρα του MEGA

Ελένη: «Όχι, τίποτα, όταν σε κοιτάζω πρέπει να διαβάζεις τα μάτια μου που λένε «Θοδωρή μου, σ’’ αγαπώ»!

Θοδωρής: «Το ξέρω κι εγώ. Δεν έχω προλάβει να μιλήσω… Έχεις κανένα πρόβλημα με την ηλικία; Κανένα!»!

Ελένη: «Εμείς οι δυο δεν χρειάζεται να απολογούμαστε για κάτι… κάθε χρόνο βγαίνει μία τούρτα για τα γενέθλιά μου και τα ξέρουν όλοι…»

Θοδωρής: «Έτσι μίλησα, μισό λεπτό μίλησα. Δεν θα ξαναμιλήσω»!

Ελένη: «Εντάξει ότι θέλεις»!

Φλέρταρε την Ελένη στο Mega - Του έβαλε τις φωνές η Μενεγάκη και τον κόβει από τις εκπομπές της

Πριν από λίγες ημέρες είχε την πρώτη του τηλεοπτική συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη. Ο ηθοποιός από τη σειρά Γη της Ελιάς βρέθηκε στο Mega και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, το ξεκίνημά του στην υποκριτική, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και την εξέλιξη του ρόλου του στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά.

Στην αρχή της συνέντευξης, δεν δίστασε να πει στην παρουσιάστρια "Μπορώ να σου πω, πόσο όμορφη είσαι;", με την Ελένη να έρχεται σε φανερή αμηχανία.

Κι αν όλα είχαν σταματήσει εκεί ίσως δεν θα πείραζε και τόσο αλλά το περιοδικό Ciao σε σημερινό του 7/12 δημοσίευμα αναφέρει πως... έγιναν κι άλλα που δεν μάθαμε ποτέ!

Όπως μεταφέρουν πηγές του περιοδικού Ciao, ο νεαρός πρωταγωνιστής δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να την φλερτάρει και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο.

Η Ελένη προσπάθησε να τον κρατήσει σε απόσταση, όμως εκείνος επέμενε και κάποια στιγμή η παρουσιάστρια ξέσπασε και τον έβαλε στην θέση του. Μάλιστα, όπως μεταφέρουν οι ίδιες πηγές, του είπε ξεκάθαρα ότι εάν δεν σταματήσει αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που θα τον έχει καλεσμένο στην εκπομπή της.

Ο Λίαμ δεν πτοήθηκε με αυτό και συνέχισε να της λέει πόσο όμορφη είναι. Η Ελένη που έχει πολύ σαφή όρια, αναγκάστηκε να του το ξεκόψει πολύ απότομα και να κάνει την "απειλή" της πραγματικότητα, ζητώντας από τους συνεργάτες της με πολύ ρητό τόπο να μην είναι ποτέ ξανά καλεσμένος στην εκπομπή της καθώς την έφερε σε δύσκολη θέση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ξεχάσαμε το ένα παιδί στο σχολείο» - Απίστευτη αποκάλυψη από την Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε με ποιο άτομο τσακώνεται περισσότερο στο σπίτι της

Share