Πύρρος Δήμας: Έτσι αποκαλύφθηκε η σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Ξανά ερωτευμένος μετά τον θάνατο της γυναίκας του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πύρρος Δήμας: Έτσι αποκαλύφθηκε η σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Ξανά ερωτευμένος είναι ο Πύρρος Δήμας, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι η νέα του λοιπόν σύντροφος, με την οποία κιόλας έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη, με την ίδια να γνωστοποιεί μάλιστα την σχέση τους.

Η αποκάλυψη της Σιαμπάνη για την σχέση του Δήμα με την Σκαφίδα

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία το My style rocks, δεν το μετανιώνω, αλλά κρατάω ένα ερωτηματικό για το αν θα ξαναπήγαινα. Τότε ήμασταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή. Ήταν η παρουσιάστρια και έκτοτε έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Οι σύντροφοί μας είναι ξαδέλφια. Τη φωνάζω “εξαδέλφη” χιουμοριστικά, κάνουμε πολύ καλή παρέα οι τέσσερίς μας. Δεν τους έκανα εγώ το προξενιό, προέκυψε και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτούς.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι πιο πολύ φίλη του συντρόφου μου. Είναι πολύ καλό παιδί και αυτό το διάστημα, από όσο ξέρω, βγαίνει με τον Πύρρο Δήμα».

Ανατρίχιασε ο Πύρρος Δήμας για το θάνατο της γυναίκας του - «Κάθε βράδυ έκλαιγε! Ξύπνησα ένα βράδυ και...»

Ράγισε καρδιές ο Πύρρος Δήμας, με την εξομολόγηση του για το θάνατο της γυναίκας του από καρκίνο. Μιλώντας στην Έλενα Κατρίτση στην ΕΡΤ1, ανατρίχιασε με τις λεπτομέρειες που έκανε γνωστές για τα όσα έζησε η σύζυγος του πριν «φύγει» από τη ζωή.

Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που η Αναστασία Δήμα, «έφυγε» χτυπημένη από τον καρκίνο και σκόρπισε τον θρήνο στην οικογένεια της.

Πύρρος Δήμας θάνατος γυναίκας

«Είχε γίνει το χειρουργείο και κάθε βράδυ έκλαιγε. Ξύπνησα ένα βράδυ και της είπα: “Αυτό δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε άλλο”. Μα, μου λέει, θα πεθάνω. Λέω, κανένας δεν ξέρει πότε θα πεθάνουμε. Έχουμε τέσσερα παιδιά. Πες μου, τι κάνουμε. Και εκείνη την ώρα μου απαντά “θα το παλέψουμε”. Και από τότε, μέχρι το τέλος, ήταν παλικάρι. Τώρα που βρίσκομαι σπίτι, θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές. Πολλές φορές νομίζω ότι θα τη δω μπροστά μου», εξομολογήθηκε ο Πύρρος Δήμας.

Ο Πύρρος Δήμας, είχε μιλήσει για τη γυναίκα του και πριν από λίγες ημέρες και είχε συγκλονίσει με την δήλωση «νομίζω ότι θα την δω μπροστά μου».