Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη - Τι συνέβη

Το γνωστοποίησε με μια φωτογραφία

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη - Τι συνέβη
News 07.12.2021 18:25
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Μαίρη Μπάρκουλη τις τελευταίες ώρες, με την ίδια να γνωστοποιεί την δυσάρεστη είδηση μέσα από μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η τελευταία σύζυγος του ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο. Η ίδια όμως δεν θέλησε να προχωρήσει σε παραπάνω λεπτομέρειες και να μην αποκαλύψει τον λόγο εισαγωγής της.

«Καλησπέρα από το Ιπποκράτειο… Μεγάλη καταιγίδα ήρθε… Στείλτε αγάπη γιατί με πιάνει το παράπονο και όλο κλαίω», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαίρη Μπάρκουλη, η οποία πριν λίγο καιρό "επιτέθηκε" στην Δέσποινα Βανδή, εξαιτίας μερικών σχολίων που έκανε στον γιο της κατά την διάρκεια του J2US.

Η ανάρτηση της Μπάρκουλη μέσα από το νοσοκομείο

 Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη

Άγρια κόντρα ανάμεσα στην κόρη του Μπάρκουλη και την Μαίρη

Η κόρη του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Βίκυ ξέσπασε σε συνέντευξη της, με αφορμή δηλώσεις που έκανε η τελευταία σύζυγός του Μαίρη, μετά την εμφάνιση της στην εκπομπή Super Κατερίνα. Όπως λοιπόν δήλωσε, διαστρέβλωσε την αλήθεια σε μερικά περιστατικά που εξομολογήθηκε.

Η Βίκυ Μπάρκουλη, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και ξέσπασε, αναφέροντας μεταξύ άλλων «ας σταματήσουν όλοι να καπηλεύονται το όνομα του πατέρα μου».

«Δόθηκε βήμα στη σύζυγο του πατέρα μου να μιλήσει δημόσια για την ίδια, για τον γιο της Νίκο και για τον πατέρα μου. Ως εδώ καλά. Δεν μπορεί όμως να λέει διάφορα ψέματα και να θίγει τρίτα άτομα. Είναι ψέμα ότι στο γηροκομείο με τον πατέρα μου ήταν μόνη της, γιατί ήμασταν πολλοί δίπλα στον πατέρα μου. Επίσης, είπε ότι κάθισε η ίδια στην Πάρο να δουλέψει για να ξεχρεώσει τον προηγούμενο γάμο που είχε ο πατέρας μου.

Στην Πάρο κάθισε η τέταρτη σύζυγος του πατέρα μου, η Φωτεινή Αναστασίου, για να ξεχρεώσει τα χρέη που είχε αφήσει ο πατέρας μου. Άρα διαστρέβλωσε την πραγματικότητα», δηλώνει η Βίκυ Μπάρκουλη .

«Η Μαρία έχει κάνει ένα λάθος: Νομίζει ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε την ημέρα που γνώρισε εκείνη. Ο πατέρας μου όμως έχει ένα παρελθόν. Καλό ή κακό, όπως το πάρει ο καθένας, μια και υπήρξε πρώτο όνομα και δημόσιο πρόσωπο.

Ας σταματήσουν όλοι να καπηλεύονται το όνομα του πατέρα μου. Ο πατέρας μου έχει φύγει από τη ζωή. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ένας λαμπρός ηθοποιός και ήταν ο πατέρας μου! Τελεία και παύλα! Ας τον αφήσουν να ησυχάσει!», λέει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Μπάρκουλης: Το σχόλιο της μητέρας του για τη σχέση του με τη Natasha Kay

Συγκινεί η εξομολόγηση του Νίκου Μπάρκουλη για τον πατέρα του - «Έχω υποστεί πολύ bullying γιατί...»

Share