Celebrity Game Night: Λαμπεροί οι καλεσμένοι της Σμαράγδας Καρύδη

Χαμός και αυτή την Παρασκευή (10/12)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Celebrity Game Night: Λαμπεροί οι καλεσμένοι της Σμαράγδας Καρύδη

Αυτή την Παρασκευή (10/12) η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται εκλεκτή συντροφιά στο Celebrity Game Night, μέσα από τη συχνότητα του Mega, σε μία βραδιά γεμάτη πολύ παιχνίδι κι εκπλήξεις.

Με πολλή όρεξη για παιχνίδι και πειράγματα, ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Σοφία Κουρτίδου και ο Νικόλας Ραπτάκης στην πρώτη ομάδα αντιμετωπίζουν τον Σταύρο Νικολαΐδη, τον Βασίλη Μίχα και την Έρρικα Μπίγιου στη δεύτερη ομάδα.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στα παιχνίδια «Πάρ’ το πάνω σου», «Show me the music», «Μίλα στην κορνίζα», «Ανέβα στο βινύλιο» και «Πού πας;», με στόχο να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό τους. Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Η μουσική ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη διάθεση των παικτών και των τηλεθεατών. Η Σοφία Κουρτίδου δεν χάνει την ευκαιρία να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει μαζί με τους Playmobeat, την μπάντα του «Celebrity Game Night», και τον τραγουδιστή Άρι Πετράκη (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη για την εκπομπή της).

To trailer του Celebrity Game Night με τη Σμαράγδα Καρύδη

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη για τον εμβολιασμό

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Η γνωστή ηθοποιός που είχε δεχθεί επίθεση πριν λίγο καιρό αναφορικά με μερικές δηλώσεις της, ανέφερε πως είναι υπέρ του εμβολίου και κατά του κινήματος.

«Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη. Είμαι υπέρ των εμβολίων γενικά, όχι τώρα. Όλο αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια δεν το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να επιστρέψει η Ιλαρά, μια ασθένεια που την είχαμε καταπολεμήσει.

Η δική μου γενιά δεν το είχε αυτό. Από μικροί όλοι κάναμε τα εμβόλια τα παιδικά. Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που έχουν φοβία, φοβούνται τις παρενέργειες. Κι εγώ φοβάμαι τις παρενέργειες, δεν το έχω εύκολο, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να προφυλαχτούμε, να προφυλάξουμε τους γύρω μας και να ξαναγυρίσουμε στις ζωές μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.