«Σ' αγαπώ ως τον ουρανό» - Η συγκινητική αφιέρωση του Αντώνη Κανάκη στην κόρη του

Είχε σήμερα τα γενέθλιά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σ' αγαπώ ως τον ουρανό» - Η συγκινητική αφιέρωση του Αντώνη Κανάκη στην κόρη του

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής (7/12) εκπομπής του, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να στείλει με τον πιο τρυφερό τρόπο τις ευχές του στην αγαπημένη του κόρη, η οποία έχει τα γενέθλιά της.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έβαλε το τραγούδι «My girl» (Το κορίτσι μου) και πριν ξεκινήσει το τοπ επικαιρότητας ευχήθηκε στην μικρή του με τα πιο τρυφερά λόγια. Ο ίδιος σπάνια αναφέρεται στην προσωπική του ζωή, ωστόσο δεν χάνει την ευκαιρία να πει τα χρόνια πολλά στα παιδιά του.

Οι ευχές του Αντώνη Κανάκη στην κόρη του

«Πριν ξεκινήσει η εκπομπή συζητούσαμε ότι ήταν σαν χθες όταν φορούσα αυτό το ροζ πουκάμισο, είχα το πιο ηλίθιο χαμόγελο του κόσμου και είχα παίξει καμία 80 φορές αυτό το κομμάτι στην εκπομπή.

Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σήμερα το κορίτσι μου έχει γενέθλια. Μου επιτρέπεται να δώσω τα φιλιά μου. Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό και είμαι πολύ περήφανος για σένα», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Ελένη Μενεγάκη: Αποθεώθηκε από τον Αντώνη Κανάκη και εκείνη έδωσε την δική της απάντηση - «Μεγαλώνω όμορφα…»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/12 η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε για άλλη μια φορά τους αγαπημένους της τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του MEGA με την εκπομπή «Ελένη».

Ωστόσο, ο γνωστή παρουσιάστρια αυτή τη φορά θέλησε να στείλει on air ένα μήνυμα στον Αντώνη Κανάκη αλλά και στην υπόλοιπη παρέα με αφορμή τα όσα ανέφερε οι ίδιοι στην εκπομπή «Βινύλιο». Ο ίδιος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η πάντα όμορφη και κούκλα Ελένη. Νομίζω σήμερα είναι πιο όμορφη».

«Άκουσα τα σχόλιά σου Αντώνη και… Χρήστο Κιούση! Τα άκουσα ότι μεγαλώνω… όμορφα Μερσί! Και συ και συ και συ Αντώνη και στην υπόλοιπη παρέα τα φιλιά μου».