Ράδιο Αρβύλα: Οι on air ευχές του Αντώνη Κανάκη στον γιο του για τα γενέθλιά του

Έγινε 2!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ράδιο Αρβύλα: Οι on air ευχές του Αντώνη Κανάκη στον γιο του για τα γενέθλιά του

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή (11/11) μέρα για τον Αντώνη Κανάκη καθώς ο γιος του, Γιάννης, έχει τα γενέθλιά του. Φυσικά, ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα του έστειλε τις ευχές του κατά την διάρκεια της σημερινής τους εκπομπής.

Ο γιος του συγκεκριμένα έγινε δύο ετών και μάλιστα ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε πως τον αποκαλεί “Τζονάρα”.

Οι ευχές του Κανάκη στον γιο του

Έτσι λοιπόν, κατά την έναρξη της εκπομπής, ανέφερε: «Σήμερα ο γιόκας μου έχει γενέθλια! Ο Τζονάρας, ο Τζονάρας! Τζονάρα, έγινες δύο ετών αγόρι μου! Φιλάκια».

«11/11 μαζί με τον Ντοστογιέφσκι… Τι λες ρε παιδί μου» σχολίασε ο Γιάννης Σερβετάς ενώ δείτε και τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή χθες 10/11.

Οι on air ευχές του Αντώνη Κανάκη στον γιο του για τα γενέθλιά του

Ψέμα η είδηση που κυκλοφόρησε για τον Αντώνη Κανάκη

Πολλά έχουν ακουστεί για τους Ράδιο Αρβύλα και τις συζητήσεις που κάνει ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του για να βρουν τη νέα τους τηλεοπτική στέγη για τη σεζόν που ήδη έχει ξεκινήσει.

Μάλιστα, μια είδηση που είχε κυκλοφορήσει και τους ήθελε να έχουν "στενό μαρκάρισμα" του ΑΝΤ1, τελικά δεν ισχύει σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day. Ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού διέψευσε τις φήμες αυτές.

«Ο Αντώνης Κανάκης έχει περάσει από διάφορες προτάσεις και διάφορα στάδια. Εκεί που φτάνει να πιει νερό από τον ΑΝΤ1, εκεί απομακρύνεται και εκεί εμφανίζεται μια πρόταση από το OPEN. Πριν από μία εβδομάδα υπήρχε μια νέα πρόταση από το OPEN, έχουν μιλήσει με όλα τα κανάλια. Μιλάει για εκπομπή καθημερινή, μετά το δελτίο ειδήσεων, θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και θα τελειώσει στο τέλος Μαΐου. Μαζί και το Βινύλιο», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.