«Ράγισε καρδιές» η Κατερίνα Καραβάτου 40 μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της - Οι σπαρακτικές αναρτήσεις

Πολύ δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ράγισε καρδιές» η Κατερίνα Καραβάτου 40 μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της - Οι σπαρακτικές αναρτήσεις

Η Κατερίνα Καραβάτου αναγκάστηκε να ζήσει μία πολύ μεγάλη απώλεια πριν από λίγες εβδομάδες καθώς η αγαπημένη της μητέρα έφυγε από τη ζωή. Η μητέρα της παρουσιάστριας τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Η ίδια σε διάφορες περιπτώσεις στην εκπομπή της έχει κάνει αναφορές στη μητέρα της, και έτσι πριν από μερικές ώρες με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο φωτογραφίες από τα νιάτα της μαμάς της.

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν έγραψε κάτι στις συγκεκριμένες αναρτήσεις ωστόσο ο απόηχος που άφησαν πίσω τους οι παλιές φωτογραφίες ήταν εκκωφαντικός.

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου μητέρα
Κατερίνα Καραβάτου Instagram

"Τσάκισε" η φωνή της Κατερίνας Καραβάτου στον αέρα του MEGA - Βούρκωσε με την εξομολόγηση της

Η τελευταία περίοδος για την Κατερίνα Καραβάτου ήταν αρκετά δύσκολη καθώς η ίδια πριν από μερικές εβδομάδες έχασε την αγαπημένη της μητέρα. Ωστόσο, στα επαγγελματικά της είναι πολύ καλά καθώς την βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα του MEGA με την εκπομπή «Τι λες τώρα».

Έτσι λοιπόν, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Καλλίδης όπου μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, η γνωστή παρουσιάστρια θυμήθηκε την μητέρα της και λύγισε στον αέρα της εκπομπής.

«Όταν συνέβη αυτό με τη μητέρα μου, θέλω να σας πω ότι πήγα να γράψω κάτι γιατί θεώρησα ότι έπρεπε να γράψω κάτι. Και μετά αυτό που έγραψα στο post ήταν ότι “όχι δεν μπορώ να γράψω κάτι αλλά στον μπαμπά μου, το είχα γράψει”.

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω με κανέναν τρόπο ούτε την απώλεια ούτε τη μητέρα μου. Αυτό το αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ καλά. Τα social media έχουν μπει πολύ στη ζωή μας, αισθάνεσαι ότι αν δεν το ανεβάσεις δεν έχουν γίνει».