Εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Τράγκα - Κρίσιμες οι επόμενες μέρες

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Τράγκα - Κρίσιμες οι επόμενες μέρες

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Γιώργος Τράγκας. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το βράδυ της Τρίτης (7/12) μετέφερε όλες τις λεπτομέρειες για τις τελευταίες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του δελτίου, ο Γιώργος Τράγκας δεν έχει διασωληνωθεί μέχρι στιγμής, ωστόσο του παρέχεται οξυγόνο καθώς τα επίπεδα οξυγόνου στον οργανισμό του είναι πολύ χαμηλά.

Μάλιστα το επόμενο διήμερο είναι εξαιρετικά κρίσιμο καθώς οι γιατροί θέλουν να διαπιστώσουν σε τι βαθμό θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του.

Τα νεότερα για την υγεία του Γιώργου Τράγκα

"Δεν υπήρξα ποτέ αρχηγός των αντιεμβολιαστών"

Λίγο πριν διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, ο Γιώργος Τράγκας είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο zoogla.gr για την κατάσταση της υγείας του.

«Ο συνοδός είναι δύσκολος αλλά μέχρι στιγμής είμαι καλά. Μέχρι στιγμής έχω έναν πυρετό, πηγαινοέρχεται. Έχω τη γεύση και την όσφρηση μου, δεν βήχω. Παίρνω ψευδάργυρο, βιταμίνες. Δεν υπήρξα ποτέ αρχηγός των αντιεμβολιαστών στην Ελλάδα.

Είναι γνωστό ότι σε χιλιάδες εκπομπές μου, έχω διαφημίσει και είμαι υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού. Όπως προβλέπει η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Είμαστε κίνημα ελεύθερων ανθρώπων, όχι αντιεμβολιαστών» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας.