GNTM 4: Η πρώτη ανάρτηση του Αγγαίου Ποθητού μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι

«Μια πόρτα μόλις έκλεισε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4: Η πρώτη ανάρτηση του Αγγαίου Ποθητού μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι

Ο Αγγαίος Ποθητός αποχώρησε από το χθεσινό 7/12 επεισόδιο του GNTM 4 λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό. Αυτή την στιγμή μέσα στο ριάλιτι των μοντέλων έχουν μείνει μόνο 4 παιδιά, τα οποία διεκδικούν το έπαθλο.

Ο Αγγαίος λοιπόν, μετά την επιστροφή του στην καθημερινότητα, πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, ευχαριστώντας κόουτσ, κριτές αλλά και τα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες.

Η ανάρτηση του Αγγαίου Ποθητού μετά το GNTM 4

Μια πόρτα μολις εκλεισε και ανοίγουν πολλες καινούριες. Μια ακραια εμπειρία που έφτασε στο τέλος της. Μου εμαθε παρά πολλα πράγματα, μέσα από αυτη εξελίχθηκα τοσο ως ανθρωπος οσο και ως μοντελο. Ηταν μεγάλη μου τιμη που συνεργάστηκα με άπειρους αξιόλογους ανθρωπους. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κοουτς @yiorgoskaravas_official στους κριτές @genevievevv @ismini_mini @angelosbratis @skoulos που με στήριξαν και με πίστευαν σε όλη μου την πορεία στον διαγωνισμό. Αλλά πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω εσάς που μου δείχνετε απεριόριστη αγάπη.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο crew του gntm.

https://www.instagram.com/p/CXMuvFhsIw-/

Το βιογραφικό του Αγγαίου Ποθητού

Ο Αγγαίος κατάγεται από τη Σαντορίνη και τη Σιβηρία και σπουδάζει personal trainer. Το modelling για τον Αγγαίο είναι υπόθεση οικογενειακή, αφού κληρονόμησε το πάθος του για τον χώρο από τη μητέρα του, που ήταν και η ίδια μοντέλο. Αν και μόλις 20 χρονών, μετρά ήδη πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε διαφημιστικά.

Δίνει όλη την ενέργειά του σε ό,τι καταπιάνεται, ενώ λατρεύει τα extreme sports και ο,τιδήποτε ανεβάζει την αδρεναλίνη. Είναι τύπος που προτιμά να μετανιώνει για κάτι που έκανε, παρά για κάτι που δεν τόλμησε. Το GNTM 4 αποτελεί για εκείνον ένα προσωπικό στοίχημα, καθώς πέρσι κόπηκε στη διαδικασία του bootcamp. H δεύτερη προσπάθεια ελπίζει να είναι και η τυχερή!

Motto: “Bad ideas make good memories”

GNTM 4 Αγγαίος Ποθητός