GNTM 4 - highlights 7/12: Η θλίψη στην βίλα και τα κλάματα της Κυβέλης

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights 7/12: Η θλίψη στην βίλα και τα κλάματα της Κυβέλης

Λίγα επεισόδια έχουμε ακόμη πριν από τον μεγάλο τελικό του GNTM 4. Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι των μοντέλων, είχαμε κλάματα και χαρές.

Τα 7/12 highlights του GNTM 4

Βγήκαν μαχαίρια πριν τον τελικό - «Την έχει φοβηθεί το μάτι της...»

Η αγωνία έχει κορυφωθεί στο σπίτι καθώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ την ημερομηνία του). Τα μοντέλα είναι πεπεισμένα ότι μπορούν να φτάσουν στη νίκη και θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Στο (7/12) επεισόδιο, η Όλγα ξεκαθάρισε πως έχει μεγάλο απωθημένο να φτάσει στον τελικό μαζί με την Κυβέλη και να την κερδίσει ενώ η Κυβέλη από τη μεριά της αποκάλυψε πως η Ειρήνη την προσέγγισε και της εξομολογήθηκε πως έχει φοβηθεί πάρα πολύ την Όλγα.

Θλίψη στο σπίτι - Τα "όχι" από τα πρακτορεία απογοήτευσαν τα μοντέλα

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος και η Ειρήνη δεν πήραν τα ναι που περίμεναν από συγκεκριμένα πρακτορεία με αποτέλεσμα να απογοητευτούν αρκετά.

Η Όλγα από τη μεριά της εκμεταλλεύτηκε την ψυχολογική πτώση των αντιπάλων της και ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να ρίξει την ψυχολογία της.

Γενέθλια για την Όλγα - Η συγκινητική έκπληξη στο πλατό

Συγκεκριμένα, μετά την επική φωτογράφιση, τα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό και η Όλγα ήταν η πρώτη που πήγε μπροστά στους κριτές. Και οι 4 συμφώνησαν ότι λάμπει πάρα πολύ και εκείνη τους αποκάλυψε πως έχει τα γενέθλιά της.

Τότε, μπήκε ένα μέλος της παραγωγής με μία τούρτα στα χέρια, την οποία είχε στείλει η οικογένεια της Όλγας και πάνω της είχε μία φωτογραφία με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το νεαρό μοντέλο συγκινήθηκε ιδιαίτερα με την έκπληξη αυτή και δεν το έκρυψε.

«Λύγισε» η Κυβέλη στο πλατό - Τι συνέβη;

Η Κυβέλη είναι ένα από τα πιο δυνατά μοντέλα που έχουν μείνει αυτή τη στιγμή. Η απόδοσή της στη φωτογράφιση ήταν εξαιρετική και έτσι τα σχόλια που ήρθαν από τους κριτές στο πλατό ήταν εγκωμιαστικά.

Μάλιστα η Ζενεβιέβ σχολίασε το πρώτο παράπονο που είχε κάνει η Κυβέλη στον διαγωνισμό για το loft στο οποίο έμειναν τα μοντέλα την πρώτη μέρα και της είπε πως πλέον είναι ένα κορίτσι που δεν φοβάται όποιο εμπόδιο και να μπει στον δρόμο του.

Τα λόγια των κριτών συγκίνησαν ιδιαίτερα την Κυβέλη η οποία μάλιστα «έσπασε» κατά τη διάρκεια της κριτικής της, κάτι που δε συνηθίζει να κάνει.

Αρπάχτηκαν οι κριτές - «Δεν γουστάρω να κάθομαι να...»

Ο κακός χαμός κατά τη διάρκεια της κριτικής της φωτογραφίας του Κωνσταντίνου. Μετά τα εγκωμιαστικά σχόλια που έκαναν στην Κυβέλη, οι τέσσερις κριτές διαφώνησαν έντονα μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα οι τρεις αφού η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην ένταση. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Σκουλός παρατήρησε ότι ο Κωνσταντίνος δεν είχε τοποθετήσει συμμετρικά το πόδι του στην λήψη και οι αντιδράσεις ήταν πολύ μεγάλες.

Το μοντέλο που αποχώρησε ένα βήμα πριν τον ημιτελικό

Η φωτογράφιση ήταν εξαιρετικά απαιτητική ωστόσο όλα τα μοντέλα κατάφερα να έχουν πολύ καλή απόδοση. Η Κυβέλη ήταν αυτή που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και ένας διαγωνιζόμενος άφησε οριστικά τον διαγωνισμό.

Ο λόγος για τον Αγγαίο, ο οποίος είχε μικρές ατέλειες στις φωτογραφίες του και έτσι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον ημιτελικό του διαγωνισμού.

TAGS