"Σύντροφος μου έφτασε στο σημείο να..." - "Λύγισε" η Αθηνά Χρυσαντίδου για την κακοποιητική σχέση που είχε

"Ήταν ακραίο το σκηνικό, πολύ ακραίο..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (8/12) η Αθηνά Χρυσαντίδου. Η νεαρή τραγουδίστρια, που βρέθηκε πριν λίγο καιρό θετική στον κορωνοϊό, μίλησε την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

Η εξομολόγηση της Χρυσαντίδου για την κακοποιητική σχέση που είχε

«Έχω να αγαπήσω σχεδόν δυο χρόνια. Δεν εμπιστεύομαι πλέον εύκολα. Μου έχουν τύχει στο παρελθόν ακραίες καταστάσεις. Σύντροφος μου έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18. Βρήκα όμως την δύναμη να φύγω στην τρίτη με τέταρτη φορά που έγινε. Ήταν ακραίο το σκηνικό, πολύ ακραίο. Είχα τραυματιστεί.

Τώρα οι δικοί μου άνθρωποι, αν το ακούν, θα έχουν πάθει ένα σοκ. Το έχω πει μόνο στη μητέρα μου, αναγκάστηκα να της το πω γιατί είχε γίνει ένα θέμα.

Με ένα ποσό άνω των 5.000 ευρώ θα έλεγα ναι στο Survivor. Θεωρώ ότι όλοι θα έλεγαν ναι σε ένα τέτοιο ποσό. Εβδομαδιαίο, έτσι; Όχι μηνιαίο! Ε βέβαια, εντάξει», κατέληξε η Αθηνά.

«Υπήρχαν λίγες πιθανότητες να ζήσω» - Η Αθηνά Χρυσαντίδου μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τετάρτης (10/11) η Αθηνά Χρυσαντίδου, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει σε νεαρή ηλικία.

Συγκεκριμένα εξήγησε πως όταν ήταν 16 χρονών είχε ένα σοβαρό θέμα με τον πνεύμονά της, το οποίο παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

«Είχα ένα πρόβλημα με την υγεία μου πριν χρόνια, όταν ήμουν μικρή. Πήγα να «φύγω». Είχα ένα πολύ σοβαρό θέμα με τον πνεύμονα μου και αναγκάστηκα να μπω στο χειρουργείο.

Ήμουν δεξαέξι χρονών και είχα πάθει πνευμοθώρακα. Ο πνεύμονας μου ξεφούσκωσε και ήταν αδύνατο να τον ξαναφέρουν οπότε υπήρχαν λίγες πιθανότητες να ζήσω», είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Χρυσαντίδου.