Θετική στον κορωνοϊό η Αθηνά Χρυσαντίδου

«Έχω κρυάδες, πονάνε τα κόκκαλά μου πάρα πολύ, ανεβάζω συνέχεια πυρετό...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θετική στον κορωνοϊό η Αθηνά Χρυσαντίδου

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε η Αθηνά Χρυσαντίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του “Power of Love”.

Η Αθηνά -μετά τις αποκαλυπτικές της δηλώσεις- θέλησε να μοιραστεί το δυσάρεστο αυτό γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θετική στον κορωνοϊό η Αθηνά Χρυσαντίδου

Το βίντεο της Αθηνάς Χρυσαντίδου

«Είχα μια ελπίδα ότι ο κορωνοϊός δεν θα χτυπήσει τη δική μου πόρτα, την χτύπησε όμως. Έκανα το rapid test και βγήκα θετική, διότι εδώ και δύο ημέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω κρυάδες, πονάνε τα κόκκαλά μου πάρα πολύ, ανεβάζω συνέχεια πυρετό, κρυώνω. Γεύση και όσφρηση έχω, αλλά μπορεί να τις χάσω σε λίγες ημέρες.

Το story αυτό το κάνω γιατί θέλω να προσέχετε. Να προσέχετε ποιους χαιρετάτε, με ποιους έρχεστε σε επαφή. Ο κορονοϊός δεν έχει πεθάνει ακόμη, υπάρχει αναμεσά μας, οπότε προσοχή. Θα χαθώ για μερικές ημέρες, αλλά η σκέψη μου θα είναι κοντά σας.».

«Μου έδιναν 10.000 ευρώ για ένα βράδυ»

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Power Of Love, παραχώρησε μία πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη μέσα από την οποία δε δίστασε να αποκαλύψει πως της έκαναν προτάσεις κατά τις οποίες, της έδιναν 10.000 ευρώ προκειμένου να περάσει μία νύχτα μαζί τους.

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ μίλησε στην Espresso και τα είπε όλα έξω από τα δόντια χωρίς κανέναν δισταγμό.

Αρχικά αποκάλυψε τα πάντα για τη ροζ πρόταση που έχει δεχθεί ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει με τις συμπαίκτριές της στο Power of Love, ενώ σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε αποκαλύψει πως θα ήθελε να πάει και στο GNTM.

«Έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν και έχω γίνει αποδέκτης...ροζ πρότασης. Μου έχουν στείλει τρεις - τέσσερις φορές σε μήνυμα ότι θα μου έδιναν 10.000 ευρώ για ένα βρά­δυ. Όπως το διάβασα, έτσι και το εξα­φάνισα. Σε σοκάρει να διαβάζεις κάτι τέτοιο και ειδικά όταν βλέπεις τα άτο­μα που σου το στέλνουν αυτό το μήνυ­μα να είναι και γνωστά. Δεν θα πού­λαγα τον εαυτό μου και είμαι κατηγο­ρηματική σε αυτό», αποκαλύπτει.

Αθηνά Χρυσαντίδου Power of love

Η ίδια ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τις πρώην συμπαίκτριες της από το ριάλιτι αγάπης.

«Εχω κρατήσει με δυο τρεις κοπέλες επαφή από το παιχνίδι. Με τις υπό­λοιπες δεν ταιριάζω, οπότε δεν κρά­τησα και καμία επαφή. Τι να κάνουμε, δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους. Λάθη κάνουμε όλοι μας και δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσουμε σε όλους και όλες. Δύσκολα κάνω φίλους και φίλες. Θέλω ειλικρίνεια και αλήθεια», ξεκαθαρίζει.