Αθηνά Χρυσαντίδου: Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Power of Love

Μίλησε και για τον πρώην σύντροφό της Δώρο!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αθηνά Χρυσαντίδου: Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Power of Love

Στο σπίτι της αγάπης φαινόταν πως βρήκε τον έρωτα η όμορφη Αθηνά Χρυσαντίδου καθώς όλοι θυμόμαστε το χρονικό της σχέσης της με τον Δώρο Παναγίδη. Για αρκετό καιρό ήταν μαζί ενώ αργότερα ήρθαν τίτλοι τέλους για τη σχέση τους. Για τον πρώην της Δώρο, αλλά και για τους λόγους που δεν κράτησε επαφή με τα κορίτσια από το Power of Love μίλησε η καλλονή Αθηνά στη συνέντευξη που παραχώρησε.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε στην εφημερίδα Espresso και τον Χάρη Λεμπιδάκη. Αρχικά αναφέρθηκε στην ιστορία αγάπης με το Δώρο, ενώ ύστερα συνέχισε μιλώντας για το παρασκήνιο της φιλίας με τα υπόλοιπα κορίτσια.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Power of Love - Η συνέντευξη

Αθηνά Χρυσαντίδου power of love
Κεφάλαιο Δώρος Παναγίδης. Υπήρξατε ζευγάρι, χωρίσατε και συνεχίζουν να σε ρωτάνε ακόμη και σήμερα γι’ αυτόν. Σε ενοχλεί αυτό; Και τι θες να κρατήσεις από αυτή τη σχέση που είχες;

Υπήρξαμε ζευγάρι αγαπημένο και όλοι το γνωρίζουν. Πλέον ο κόσμος ξέρει πως δεν είμαστε μαζί, οπότε αποφεύγουν να με ρωτήσουν το οτιδήποτε για τον Δώρο.

Σέβονται κάποια πράγματα και επίσης και εμείς το αφήσαμε πίσω και δεν αναπαράγουμε περσινά ξινά σταφύλια. Από αυτή τη σχέση θα κρατήσω μόνο εκείνα τα δύο παιδιά, τον Δώρο και την Αθηνά, που ερωτεύτηκαν αγνά μέσα σε ένα “πείραμα αγάπης” και γνώρισαν τη μεγάλη αγάπη του κόσμου.

Ποιος είναι ο λόγος που δεν κράτησες επαφή με τα κορίτσια του «Power of love», με τα οποία ζήσατε πολλές και δυνατές στιγμές;

Έχω κρατήσει με δυο τρεις κοπέλες επαφή από το παιχνίδι. Με τις υπόλοιπες δεν ταιριάζω, οπότε δεν κράτησα και καμία επαφή. Τι να κάνουμε, δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους. Λάθη κάνουμε όλοι μας και δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσουμε σε όλους και όλες. Δύσκολα κάνω φίλους και φίλες. Θέλω ειλικρίνεια και αλήθεια.

Ναι, είναι αλήθεια, η πανέμορφη Αθηνά θέλει να πάρει μέρος στο GNTM!

Η αποκάλυψη έγινε - Αυτή είναι η ηλικία της Αθηνάς Χρυσαντίδου του Power Of Love

Μετά από πολύ καιρό, έγινε επιτέλους η αποκάλυψη για την πραγματική ηλικία της πιο viral παίκτριας του Power of Love. Η Αθηνά Χρυσαντίδου μίλησε ανοιχτά γι΄αυτό το θέμα πάνω στο οποίο έχει γίνει τόσο μεγάλη συζήτηση, ξεκαθαρίζοντας πως είναι μόλις 22 χρονών!

Το 2018, η Αθηνά Χρυσαντίδου συμμετείχε στο δημοφιλές ριάλιτι του ΣΚΑΪ και είχε καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον, τόσο με τη σχέση της με τον Δώρο Παναγή και την οικειοθελή αποχώρησή τους, όσο και με το ζήτημα της ηλικίας της.

Τότε η Αθηνά είχε δηλώσει πως είναι 20 ετών, ενώ σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχε δώσει τότε, λέγοντας πως είναι όντως, πλέον, 22 ετών.

Συγκλονιστικά ήταν και τα λόγια της Αθηνάς Χρυσαντίδου για τον Πάνο Ζάρλα. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.

«Είναι δυνατόν να έχω λόγο να πω ψέματα; Με αναγκάζεται να πάρω τη μαμά μου τηλέφωνο και να βγει κι εκείνη. Μου έχουν πει ότι δεν φαίνομαι για 22 χρονών, επειδή συμπεριφέρομαι πιο ώριμα», είπε η Αθηνά Χρυσαντίδου και έβαλε τέλος στις φήμες για την ηλικία της, ενώ παράλληλα εξέφρασε την απορία της για όσα λέγονται.

Πέρα από την αποκάλυψη για την ηλικία της, η Αθηνά Χρυσαντίδου μίλησε και για τη νέα σχέση του Δώρου Παναγή

«Ο Δώρος προχώρησε τη ζωή του. Τον τραβάει το όνομα Αθηνά, είναι το όνομα. Από εσάς το έμαθα τώρα πως έχει προχωρήσει τη ζωή του. Να προχωρήσει τη ζωή του, βεβαίως. Ο κάθε άνθρωπος αξίζει να προχωρήσει τη ζωή του. Του εύχομαι πραγματικά να κάνει τη ζωή που έχει φανταστεί με την οποιαδήποτε έχει επιλέξει. Εγώ είμαι καλά και ό,τι είναι να μάθετε, θα το μάθετε» τόνισε η Αθηνά Χρυσαντίδου.