Σοκαριστική καταγγελία εναντίον του Merilyn Manson: "Απειλεί να βιάσει τον 8χρονο γιο μου"

Η εξομολόγιση της πρώην συντρόφου του, Έβανς Ρέιτσιλ Γουντ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκαριστική καταγγελία εναντίον του Merilyn Manson:

Μετά τις καταγγελίες στην ελληνική showbiz vέες καταγγελίες φωτιά έρχονται στο φως της δημοσιότητας εναντίον του Marilyn Manson. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της 34χρονης χολιγουντιανής σταρ Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, με την οποία διατηρούσε σχέση. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που αποκάλυψε η Daily Mail, o τραγουδιστής απειλούσε την ηθοποιό, ότι θα βιάσει τον ανήλικο γιο της.

Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει πως της έστελνε απειλητικά μηνύματα που περιείχαν φωτογραφίες του παιδιού της. Μετά την επίθεση αυτή, η ίδια τρομοκρατημένη, μετακόμισε μαζί με τον μικρό από το Los Angelew στο Nashville προκειμένου να προστατεύσει τον γιο της και την ίδια επιπλέον προσέλαβε και aσφάλεια.

Marilyn Manson-απειλή

Τι ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

«Έχω υποφέρει στα χέρια του, τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά. Με έχει τραυματίσει και φοβάμαι ότι θα ψάξει τρόπο να με εκδικηθεί είτε κάνοντας κακό σε εμένα, είτε στον γιο μου, είτε σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς μου. Ξεκαθάρισε ότι θα έχω αντίποινα». Δήλωσε η ίδια σε γραπτή της κατάθεση και ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Κακοποίηση και στην εφηβεία της

«Το όνομα του κακοποιητή μου είναι Μπράιαν Γουόρνερ ή όπως είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson). Από την εφηβεία μου και για πολλά χρόνια με κακοποιούσε ψυχικά. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε κατ' επανάληψη. Έχω τελειώσει με το να ζω μέσα στον φόβο, στα αντίποινα, στις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς. Είμαι εδώ για να πω για να κατονομάσω αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο και για τις βιομηχανίες που του επέτρεψαν να το κάνει αυτό, προτού καταστρέψει κι άλλες ζωές. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων που δεν θέλουν πλέον να ζουν στη σιωπή»

Αυτή είναι ακόμα μια κατάθεση ψυχής που δημοσίευσε στα social media