Μπέσσυ Μάλφα: «Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές από γυναίκες! Τις έχω αντιμετωπίσει με...»

«Δε νομίζω ότι θα συνεργαζόμουν μαζί τους αλλά ποτέ μην λες ποτέ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπέσσυ Μάλφα: «Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές από γυναίκες! Τις έχω αντιμετωπίσει με...»

Στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης (7/2) η Μπέσσυ Μάλφα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Metoo και τις καταγγελίες.

Οι δηλώσεις της Μάλφα για τις καταγγελίες

«Είχα την τύχη να μου συμβεί πολύ νωρίς η συνεργασία μου με αυτούς τους ανθρώπους, όπου δεν υπήρχε πρόβλημα. Τότε δεν είχαμε ακούσει κάτι. Εγώ είχα μόνο συμπεριφορές με τις οποίες δεν συμφωνούσα αλλά έβαζα τα όριά μου με έναν τρόπο… Το μεγάλο πρόβλημα είναι η υπέρβαση εξουσίας, που μπορεί να αλλοιώσει τον άνθρωπο κι εκεί είναι το μεγάλο ερώτημα. Θέλει να είσαι έξυπνος και καλός ταυτόχρονα στο να το χειριστείς.

Αυτοί οι άνθρωποι θα αποσυρθούν ούτως ή άλλως. Δε νομίζω ότι ο χώρος θα αντέξει… Αρνούμαι να μιλήσω για συναδέλφους. Τους αγαπώ, να είναι καλά κι αν έχουν παραβατική συμπεριφορά, υπάρχουν νόμοι, θα πληρώσουν και δεν το κρίνω. Εγώ ότι κάνω είναι με την στάση και με το προφίλ μου… Δε νομίζω ότι θα συνεργαζόμουν μαζί τους αλλά ποτέ μην λες ποτέ… Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές και τις έχω αντιμετωπίσει με τον δικό μου τρόπο. Πρόκειται για συναδέλφους και όχι άνδρες, αλλά γυναίκες. Εμείς οι γυναίκες επειδή μεγαλώνουμε αγόρια πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα» κατέληξε η Μπέσσυ Μάλφα, η οποία αποκάλυψε και σε ποια σειρά αρνήθηκε να παίξει.

«Με πίεζαν με βρισιές, μούντζες και φωνές να παραβιάσω...»

Μια δυσάρεστη εμπειρία που έζησε θέλησε να μοιραστεί δημόσια η Μπέσσυ Μάλφα, αναρτώντας μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ντοκουμέντα.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός δημοσίευσε τις φωτογραφίες ενός αυτοκινήτου, του οποίου οι κάτοχοι με άσχημο τρόπο την πίεζαν να περάσει stop σε παράδρομο της Συγγρού με κίνδυνο να συγκρουστεί με επερχόμενο λεωφορείο.

«Ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου που το έχω και σε πιο ευκρινείς φωτογραφίες αλλά δεν θα τις δημοσιεύσω προς το παρόν, είχε την απαίτηση ενώ περίμενα στο stop του παράδρομου της Συγγρού έξω από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο,να παραβιάσω το Stop και να πέσω πάνω στα δύο λεωφορεία που έβγαιναν από κάθετο δρόμο δεξιά μου προς Συγγρού για να περάσει”.

Νόμιζε “αυτός και η Κυρία του,ντυμένοι και οι δύο στα πανάκριβα ρούχα τους και μουντζώνοντας με τα πανάκριβα πολιτισμένα χέρια της η κυρία,κάτι ούρλιαζε ταυτόχρονα με τα πολιτισμένα ακαδημαϊκά ελληνικά της,εμένα την ανόητη που δεν σκοτώθηκα πάνω στα λεωφορεία να περάσει η αυτού εξοχότης τους.

Το 2021 έτσι απλά αναφέρω την χρονιά αισθάνομαι διαρκώς ότι πάμε διαρκώς προς τα πίσω. Κάτι με τσιφλικάδες να το πω,κάτι με φεουδάρχες να το πω, ότι και να το πω, πρέπει να σταματήσει το μπόουλινγκ και η απαξίωση του ενός ανθρώπου προς τον άλλον. Παιδεία! Πολιτισμός!», αποκάλυψε μετά την συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με το σύζυγό της στο Youweekly.

Ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου που το έχω και σε πιο ευκρινείς φωτογραφίες αλλά δεν θα τις δημοσιεύσω προς το παρόν,...

Posted by Μπέσσυ Μάλφα on Wednesday, June 9, 2021