Σε ποια σειρά αρνήθηκε η Μπέσσυ Μάλφα να παίξει και έγινε μεγάλη επιτυχία;

«Είχα αρνηθεί να παίξω στο...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε ποια σειρά αρνήθηκε η Μπέσσυ Μάλφα να παίξει και έγινε μεγάλη επιτυχία;

Το πρωί της Τρίτης 7/12 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε Η Μπέσσυ Μάλφα στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψε για τη σειρά «Σ'αγαπω Μ'αγαπάς».

Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Μάλφα

«Είχα αρνηθεί το Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς που έκανε η Δήμητρα Παπαδοπούλου με τον Θοδωρή Αθερίδη, αλλά… Δεν το έχασα εγώ γιατί η Δήμητρα έκανε και τα σενάρια και είχε σημασία αυτό για την επιτυχία της σειράς».

Από την άλλη αναφέρθηκε και για τον αγαπημένο της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση αφού είπε: «Εμείς έχουμε τον Gordon Ramsay στο σπίτι, έτσι τον φωνάζουν τα κορίτσια, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Πρέπει να περάσει από την έγκρισή του γκουρμετζή, αυτή είναι η δυσκολία. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι κάθε φορά έχουμε έναν βαθμό δυσκολίας»

Συγκινεί η εξομολόγηση της Μάλφα για τον Σκιαδαρέση - «Είμαι ευγνώμων»

Το μεσημέρι της Τρίτης (23/11) η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και στις κόρες τους (δείτε εδώ φωτογραφίες τους από το καλοκαίρι) που έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν με την υποκριτική ακολουθώντας τα βήματα των γονιών τους.

«Είναι κουραστικό να δουλεύω 15 και 18 ώρες τη μέρα, αλλά δε μου ήταν δύσκολο. Τα παιδιά είδαν τις δυσκολίες και το σκέφτηκα όταν μου είπαν πως θέλουν ν’ ασχοληθούν με το επάγγελμα, γιατί είναι ασταθές. Ο μόνος τρόπος για να φτάσεις εκεί που θέλεις είναι η διαδρομή. Πρέπει να δοκιμάσεις πράγματα και να γνωρίσεις ανθρώπους για να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Δεν υπάρχει συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο. Έτυχε να συναντήσω αυτόν τον άνθρωπο και είμαι ευγνώμων», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.