"Ξέρω εγώ τι λέω" - Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην φημολογούμενη σχέση του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Η αναφορά της στον αέρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες και θέλουν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να είναι σε σχέση με 25χρονη τραγουδίστρια απάντησε με έμμεσο τρόπο η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κοπέλα υποτίθεται πως είναι κολλητή φίλη του Μύρωνα Στρατή. Έτσι, λοιπόν, κατά την διάρκεια της σημερινής (8/12) της εκπομπής, όταν κάποια στιγμή η παρουσιάστρια επέστρεψε από διαφημίσεις, έπαιζε ένα τραγούδι του Μύρωνα Στρατή.

Η απάντηση της Καινούργιου στην νέα φημολογούμενη σχέση του Τσαγκρίδη

Τότε λοιπόν η Κατερίνα βρήκε την ευκαιρία και είπε: «Μύρωνας Στρατής. Kαι επειδή διάφορα διαβάζω σε κάτι χαζοφυλάδες, ο Μύρωνας Στρατής δεν έχει καμία φίλη τραγουδίστρια, που γράφετε διάφορα περίεργα. Ξέρω εγώ τι λέω. Αυτά που αναδημοσιεύονται στα σάιτς. Ξέρετε και μου τα κρύβετε που τα βλέπετε πάνω στο γραφείο».

Μετά τον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη ακολουθούν οι...

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του iciao.gr κυκλοφορεί πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό ότι θα σκάσει ένας χωρισμός στην ελληνική showbiz που θα προκαλέσει πάταγο. Ένας από τους δύο είναι από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Και μάλιστα από εκείνα που «γράφουν» πολύ στην τηλεόραση.

Ο χωρισμός θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία, όπως συνέβη και με αυτόν της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Και έπεται ένας ακόμη που θα σκάσει και θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο θόρυβο. Πάλι ένας από τους δύο είναι top όνομα του τραγουδιού. Επίσης με πολύ δυνατή προϋπηρεσία στην τηλεόραση.

Η διαφορά είναι ότι και το έτερόν του ήμισυ είναι εξίσου διάσημο στον χώρο του. Τέλος πάντων, μετά τις αποκαλύψεις των δύο χωρισμών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον για λίγο καιρό, θα σκάσουν και τα ευχάριστα. Για τους δύο που χώρισαν αλλά δεν έμειναν και καιρό μόνοι. Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός…