Έντονη αδιαθεσία για συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη - «Να πας σπίτι σου...»

«Με φάγανε…»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έντονη αδιαθεσία για συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη - «Να πας σπίτι σου...»

Ένα απρόοπτο αντιμετώπισε η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή (8/12) εκπομπή της, καθώς μία συνεργάτιδά της αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία στον άερα και η παρουσιάστρια το παρατήρησε.

Ο λόγος για την Δήμητρα Καλφούντζου, η οποία όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα βγήκε για να μιλήσει για το νέο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, ωστόσο δεν αισθανόταν και τόσο καλά.

Η αδιαθεσία της συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη

«Ξεματιάστε το κορίτσι μου! Το είδα στο διάλειμμα σε έναν καναπέ κάπως έτσι... Να μας πεις λίγο τη Γη της Ελιάς και να φύγεις παιδί μου να πας στο σπίτι σου… Δεν ανοίγουν τα μάτια σου…», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, με τη συνεργάτιδά της να της απαντάει: «Με φάγανε».

«Πάντως το κόκκινο κραγιόν ολόσωστο…», είπε τέλος η Ελένη Μενεγάκη.

Ασύλληπτο περιστατικό: Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το ίδιο φόρεμα με άλλη παρουσιάστρια

Η Ελένη Μενεγάκη είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση, ενώ πρόσφατα ο Αντώνης Κανάκης και ο Χρήστος Κιούσης της έκαναν εγκωμιαστικά σχόλια για την εμφάνισή της. Τις προηγούμενες μέρες ωστόσο έπεσε σε ένα παράπτωμα αφού φόρεσε το ίδιο φόρεμα με μία άλλη παρουσιάστρια!

Ο λόγος γίνεται για το υπέροχο καρό φόρεμα που έβαλε πριν από μερικές μέρες η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, το οποίο συνδύασε με τα πιο στιλάτα μαύρα μποτάκια.

Την ίδια επιλογή έκανε λοιπόν στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση και η Ιωάννα Λίλη, η οποία έβαλε το ίδιο καρό φόρεμα και το συνδύασε επίσης με μαύρες μπότες. Ποια το φόρεσε καλύτερα λέτε;

Ιωάννα Λίλη φόρεμα Μενεγάκη