«Δε θα με άφηνε η μαμά μου να πάω στο The Bachelor» - Επική ατάκα από την Γωγώ Τσαμπά

Η αποκάλυψη για την πρόταση που δέχθηκε από τη Φάρμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δε θα με άφηνε η μαμά μου να πάω στο The Bachelor» - Επική ατάκα από την Γωγώ Τσαμπά

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/12) η Γωγώ Τσαμπά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προτάσεις που δέχθηκε από την ελληνική τηλεόραση καθώς και στην απόφασή της να κάνει δίαιτα και να χάσει κιλά.

Οι δηλώσεις της Γωγώς Τσαμπά στο Καλό Μεσημεράκι

«Δέχτηκα ένα τηλέφωνο για τη “Φάρμα” αλλά λόγω του μαγαζιού είπα όχι κάθετα. Θα πήγαινα. Δεν είναι η πείνα, δεν είμαι φαγού. Αν δεν υπήρχαν προβλήματα υγείας θα πήγαινα στο Survivor. Στο Bachelor δεν θα πήγαινα, δεν με αφήνει η μαμά μου. Στο DWTS θα πήγαινα, δεν βλέπεις πόση ευλυγισία έχω.

Εκεί που περπατούσα ένα μεσημέρι στην καραντίνα είπα “δεν κάνεις και καμιά δίαιτα;”. Φερμουάρ. Όλα είναι στο μυαλό. Έξι χρόνια απούσα από την νυχτερινή Αθήνα και είπα φέτος θα πάω. Ήταν ευκαιρία», είπε χαρακτηριστικά η Γωγώ Τσαμπά.

«Δεν πιστεύω ότι η Γωγώ αδυνάτισε τόσο πολύ»

Στην κάμερα Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (22/11) ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής σχολίασε τόσο τους φετινούς συμμετέχοντες του J2US όσο και την αλλαγή στην εμφάνιση της Γωγώς Τσαμπά μετά την απώλεια 22 κιλών.

«Η Γωγώ Τσαμπά με τη Χαρά Βέρρα ταιριάζουν πολύ. Ο Γιώργος Βελισσάρης έλειπε. Δεν πιστεύω ότι η Γωγώ αδυνάτισε τόσο πολύ… Γωγώ μου μπράβο, κουκλίτσα σε βλέπω.

Αυτή που μου αρέσει περισσότερο είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Νομίζω μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου είναι οι απόλυτες του J2US. Είναι αυτές που μου αρέσουν περισσότερο, το ζούνε και το νιώθουνε.

Λάουρα, μπράβο το΄χεις. Έχει δηλαδή τσαγανό και τη βλέπω να το ζει. Μου αρέσει η αλλαγή που έκανε με το μαύρο μαλλί».