"Χείμαρρος" ο Τάσος Ξιαρχό κατά της Κόνι Μεταξά - «Ο λόγος αυτός για μένα είναι γελοίος...»

Ξέσπασε μετά τις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τετάρτης (8/12) ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στην Κόνι Μεταξά για όσα είπε στην ίδια εκπομπή χθες, σχετικά με το τι συνέβη μεταξύ τους.

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό στην Κόνι Μεταξά

«Είναι πάντα ουδέτερη. Ο τρόπος της, είναι ο τρόπος της. Δεν μπορώ να την κρίνω για αυτό. Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, δε μπορείς να μιλήσει ξεκάθαρα. Όταν μιλάει η ζήλεια, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν συναντηθήκαμε κατάλαβα τον λόγο που δε με ήθελε στη ζωή της. Ο λόγος αυτός για μένα είναι γελοίος και όλα τελειώνουν εκεί.

Αυτά που κοροϊδεύουμε στο δημοτικό συνέβησαν εκείνη τη μέρα. Απλά κατάλαβα πως όλο αυτό είναι αλήθεια και η ζήλεια ανάμεσα στις γυναίκες είναι κάτι πάρα πολύ κακό. Όχι δεν τη νιώθω φίλη μου. Αν μου χαμογελάσει θα της χαμογελάσω και θα ήθελα να είμαι φίλος της. Το ήξερα και της το έλεγα, ότι όπου να ναι δε θα μιλάμε καν», είπε χαρακτηριστικά ο χορογράφος.

Λευτέρης Πανταζής: Πήρε θέση και μίλησε για τη σχέση του Ξιαρχό και της Μεταξά

Πριν από λίγο καιρό προκλήθηκε μεγάλος σάλος με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Τάσος Ξιαρχό στην Μέρι καθώς της είχε χλευάσει για τα κιλά της. Αποτέλεσμα είχε αρκετοί να εναντιωθούν αλλά και να αποστασιοποιηθούν από τον γνωστό χορογράφο.

Ένα άτομο από αυτά ήταν και η Κόνι Μεταξά η οποία είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Τάσο Ξιαρχό καθώς είχαν συνεργαστεί και παλιότερα. Έτσι, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις ο Λευτέρης Πανταζής όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον σάλο που προκλήθηκε.

«Η Κόνι τον αγαπάει πάρα πολύ, έχουν συνεργαστεί πάρα πολλές φορές, τον αγαπώ και τον καταλαβαίνω και εγώ. Σε μία στιγμή βλακείας, είπε κάτι που μπορεί να μην το κατάλαβε, είπε αρχικά ο

«Τον αγαπούμε και η Κωνσταντίνα και εγώ, θα ξαναβρεθεί στον δρόμο μας και θα ξανασυνεργαστούμε πάλι», σημείωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Μάλιστα, η κάμερα συνάντησε και τον Τάσο Ξιαρχό ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι φανταστικός άνθρωπος, δεν μπορεί να κρατήσει κακία. Εμένα και την Κόνι μας έχει σαν παιδιά του. Θέλω, δεν θέλω κάποια στιγμή θα την δω την Κόνι μπροστά μου».