Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Είναι δυσάρεστο το ότι...» - Ο Δημήτρης Αποστόλου "σπάει" τη σιωπή του για το γκέι φιλί στην Τούρτα της Μαμάς

« Ζούμε σε δύσκολες εποχές, όπου η αγάπη γενικώς αντιμετωπίζεται με μία δυσανεξία»

«Είναι δυσάρεστο το ότι...» - Ο Δημήτρης Αποστόλου
News 08.12.2021 21:05
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τετάρτης (8/12) ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηε στο γκέι φιλί που προβλήθηκε μέσα από τη σειρά του, Τούρτα της Μαμάς στη συχνότητα της ΕΡΤ.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αποστόλου για το γκέι φιλί στην Τούρτα της Μαμάς

«Είναι δυσάρεστο το ότι αυτό το πράγμα μας απασχολεί ακόμα και σήμερα. Δηλαδή το αυτονόητο, η αγάπη, ο ενθουσιασμός, η χαρά, θα έπρεπε να είναι μια ιστορία που να μην αφορά κανέναν. Είναι όλοι οι άνθρωποι, πώς ακριβώς βγαίνει η ψυχούλα τους. Ζούμε σε δύσκολες εποχές, όπου η αγάπη γενικώς αντιμετωπίζεται με μία δυσανεξία. Αυτή λοιπόν η δουλειά σκοπό δεν είχε ούτε να δείξει μια κορεκτίλα, ούτε να πάμε να κάνουμε κηρύγματα.

Πριν από πολλά χρόνια είχα μια σκέψη ένα βράδυ, ότι αν με χτυπήσει ένα αμάξι αύριο, τι θα έχουν να θυμούνται από εμένα. Είπα, λέγε την αλήθεια εκεί που μπορείς, εκεί που την αντέχουν, εκεί που έχει λόγο να υπάρχει και άσε το υπόλοιπο πέρα. Αυτό το ακολούθησα και μία μέρα που συζητάγαμε με τον Αλέξανδρο τι θα κάνουμε την “Τούρτα της μαμάς”, λέω τι μας λείπει;

Και έτσι αρχίσαμε σιγά σιγά και φέραμε ένα νέο χαλί, όπου θα έπρεπε να παίξουν παιδιά, οικογένειες, να χαρούν φίλοι, να κλάψουν, να κάνουν οτιδήποτε κάνει κάποιος άνθρωπος σε ένα χαλί και είπαμε ότι μπορεί να είναι η τελευταία μας δουλειά, ας πούμε την αλήθεια μας. Όταν τελείωσε το προχθεσινό επεισόδιο με πήραν κάποιοι φίλοι οι οποίοι μου συζήτησαν πώς μας άφησε η ΕΡΤ και μιλάτε έτσι. Όχι το φιλί, αλλά το πώς μιλάμε.

Όταν τελειώσαμε την “Τούρτα” δεν ξέραμε τι είχαμε κάνει. Οι γραφιάδες είναι οι πιο ανασφαλείς άνθρωποι του κόσμου. Το δώσαμε να μας πουν μια γνώμη, όχι για να πάει στην ΕΡΤ, αυτό δεν το είχαμε καν στο μυαλό μας. Μετά από τρεις μέρες μας φώναξαν και τους ρωτάγαμε αν είναι σίγουροι ότι το θέλουν εδώ. Μας είπαν ελεύθερα κάντε ό,τι θέλετε», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τα tweets για το γκέι φιλί στην Τούρτα της μαμάς

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάρις Θωμόπουλος: «Οι ομοφυλόφιλοι μπορεί να είναι πολύ πιο άντρες από κάποιους στρέιτ»

Η Τούρτα της Μαμάς: «Εισβάλλει» στην σειρά ο πρώην παίκτης του Survivor, Νίκος Θωμάς

Share