Ενοχλημένη η Ρέα Τουτουνζή με την ερώτηση για τον χωρισμό της - «Είναι προσωπικό...»

«Για ποιο λόγο να το ξέρετε;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ενοχλημένη η Ρέα Τουτουνζή με την ερώτηση για τον χωρισμό της - «Είναι προσωπικό...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τετάρτης (8/12) η Ρέα Τουτουνζή, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της, ο οποίος έγινε γνωστός πριν από μερικές μέρες τυχαία στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα.

Η ενόχληση της Ρέας Τουτουνζή για τον χωρισμό της

«Εγώ είμαι ενάμισι χρόνο όπως είμαι και για ποιον λόγο να το ξέρετε εξάλλου, θεωρώ ότι είναι προσωπικό. Επίσης κοίταξε τι ωραία που είναι… να μπορείς να κρατάς την προσωπική του ζωή προσωπική αν το θέλεις.

Το ότι ειπώθηκε ο χωρισμός μου δεν σημαίνει ότι μετά από αυτά είμαι πιο ήρεμη. Πάντα ήμουν ήρεμη. Είμαι ισορροπημένη όπως ήμουν πάντα ισορροπημένη, δεν αλλάζει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για τη Ρέα Τουτουνζή

Η Ρέα Τουτουνζή έχει γεννηθεί στις 18 Μαΐου και είναι μοντέλο. Το 1994 πήρε μέρος στα καλλιστεία του ANT1 και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Περπάτησε σε πολλές πασαρέλες, όμως έκανε και καριέρα ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και μια κινηματογραφική ταινία.

Το 2000 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Νίκο Κουρή στην ταινία Beautiful people. Τη σεζόν 2003-2004 πρωταγωνίστησε στη σειρά του Mega “Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου” σε σκηνοθεσία του Βασίλη Ντούρου. Ο ρόλος που υποδύθηκε ήταν η Ασπασία.

Το 2006 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Το κόκκινο δωμάτιο του MEGA στο επεισόδιο “Σουίτα γενεθλίων”.