Εξιτήριο για την Μαίρη Μπάρκουλη - Η πρώτη της ανάρτηση

"Μετά την στεφανιογραφiα είπα..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξιτήριο για την Μαίρη Μπάρκουλη - Η πρώτη της ανάρτηση

Μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η Μαίρη Μπάρκουλη, οδηγώντας την στο νοσοκομείο. Ευρέως γνωστό έγινε το γεγονός μέσα από τα social media, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια και βρίσκεται πάλι στο σπίτι της.

Η κυρία Μπάρκουλη εισήχθη στο νοσοκομείο, διότι τον τελευταίο καιρό δεν αισθανόταν καλά. Σε εξετάσεις που έκανε, έδειξαν ότι είναι βουλωμένες δύο αρτηρίες. Η ίδια υποβλήθηκε να κάνει στέντ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Να θυμίσουμε πως την Τετάρτη 8/12 η Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης και εξήγησε τι συμβαίνει και για ποιο λόγο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Η σχετική ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Μπάρκουλη

Η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη ενημέρωσε τους ακολούθους της για την κατάσταση της υγείας της μέσω μιας σχετικής ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

«Μετά την στεφανιογραφiα είπα δεν φεύγω απόψε αντί για αύριο;;;; Δεν μπορώ να πω ότι άρεσε στους γιατρούς, αλλά εσείς με ξέρετε πόσο ατίθαση είμαι... Μετά από μια αρτηρία βουλωμένη 100 τοις εκατό και το Hashimoto να προχωρά με γρήγορους ρυθμούς επιτέλους κοντά σας.. Δεν μασάμε.. Θα τα αντιμετωπίσω όλα με όλη μου την δύναμη.. Πάντως πρέπει να παραδεχτείτε ότι τα βραδιά έχω τάσεις φυγής και τάσεις να κάνω τρέλες όπως τη σημερινή.. Να’ναι καλά ο κ. Παπανικολάου που με πρόσεξε τόσο πολύ και ας με συγχωρήσει που δεν τον άκουσα... Αχ σπίτι μου, σπιτάκι μου».

Η στήριξη του γιου της Νίκου Μπάρκουλη

Στο πλευρό της έχει φυσικά τον αγαπημένο της γιο, Νίκο Μπάρκουλη ο οποίος τις τελευταίες ώρες δεν έχει φύγει από δίπλα της και τη στηρίζει στη μάχη που καλείται να δώσει.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μπάρκουλης έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για τις μνήμες που του έφερε στην επιφάνεια η ασθένεια της μητέρας του.

«Αυτά τα Χριστούγεννα μου φέρνουν throwback ότι ζούσα 15 χρόνια. Old habits never leave huh;», έγραψε χαρακτηριστιστικά ο νεαρός στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.