Λευτέρης Χαρίτος: "Αισθάνομαι ότι δεν..." - Το σχόλιο του για την συμμετοχή της Γιαννάτου στις Άγριες Μέλισες

"Αν είχε κάνει η ίδια τις Άγριες Μέλισσες, δεν ξέρω τι θα λέγανε και τι σχέση έχω μαζί της"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λευτέρης Χαρίτος:

Εκτός από τον Κώστα Μαρτάκη, καλεσμένος στο The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (8/12) και ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή της Μαρκέλλας Γιαννάτου στις Άγριες Μέλισσες ως Ζωή Μεγαρίτη αλλά για για το πως νιώθει που έχουν μακροχρόνια σχέση.

Οι δηλώσεις του Χαρίτου για την Μαρκέλλα Γιαννάτου στις Άγριες Μέλισσες

«Άδικο έχει; Θα την υποστηρίξω, έχει δίκιο αλλά όχι με την έννοια ότι το λέει η ίδια. Είναι ένα σύστημα που λειτουργεί έτσι. Αν είχε κάνει η ίδια τις Άγριες Μέλισσες, δεν ξέρω τι θα λέγανε και τι σχέση έχω μαζί της. Θα συμφωνήσω. Πρέπει να αλλάξει.

Εγώ σαν άντρας έχω ένα πρόβλημα, ότι δε νιώθω ποτέ αρκετός και πρέπει να δίνω κι άλλα. Όλον αυτόν τον καιρό με τα γυρίσματα αισθάνομαι ότι δεν είμαι πάντα εκεί. Οι μεγάλες σχέσεις είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Δεν θα το μετανιώσω ποτέ ότι έχασα τον χρόνο μου. Είναι μια γνώση βαθιά όταν το καταφέρνεις.» σχολίασε ο Λευτέρης Χαρίτος.

Ξέσπασε η Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Όταν διάβασα κάπου "η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου", νευρίασα»

Το βράδυ της Τρίτης 16/11 στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1 «The 2night show» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή της στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» αλλά και για τα σχόλια που άκουσε λόγω του ότι ο σύντροφός της είναι σκηνοθέτης στη σειρά.

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για την σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι».

«Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ;

Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε».