Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με το δεύτερο γκέι φιλί στις Άγριες Μέλισσες

«Μπράβο στην ελληνική τηλεόραση για αυτές τις εικόνες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με το δεύτερο γκέι φιλί στις Άγριες Μέλισσες

Ακόμη ένα γκέι φιλί - δείτε το πρώτο - είδαμε στο χθεσινό 7/12 επεισόδιο των Άγριων Μελισσών, ανάμεσα στον γιο του Ακύλα, Λευτέρη και τον Άρη. Στο twitter λοιπόν είδαμε δεκάδες αντιδράσεις, με τους χρήστες να λένε "μπράβο" που η ελληνική τηλεόραση δείχνει και αυτές τις εικόνες.

Ωστόσο, είχαμε και τα σχόλια που ανέφεραν πως τώρα που το έμαθε ο πατέρας του θα τον βασανίσει και θα τον σακατέψει. Όπως και θα κάνει αφού θα τον στείλει αιμόφυρτο στο νοσοκομείο και η μητέρα του θα καταστρώσει σχέδιο για να τον φυγαδεύσει, όμως θα πάει όλο λάθος.

Να σημειωθεί πως αρχικά ο Λευτέρης δήλωνε αρχικά ερωτευμένος με τη Δρόσω, ωστόσο, παράλληλα γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Άρη με τον οποίο προσπαθούν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή. Μετά την αποκάλυψη της Δρόσως για την κρυφή ζωή του Λευτέρη όμως, ήρθα τα πάνω κάτω.

Οι αντιδράσεις για το γκέι φιλί στις Άγριες Μέλισσες

Άγριος πόλεμος στις Άγριες Μέλισσες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι

Εκατέρωθεν απειλές εξαπολύουν ο Δούκας και η Μυρσίνη με αφορμή τις αποκαλύψεις ότι κανείς από τους δύο δεν υπήρξε πιστός στον γάμο του. Ο πόλεμος που ξεσπάει ανάμεσά τους θα είναι ανελέητος και κανείς δεν ξέρει πού θα καταλήξει. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ποιος θα το πίστευε ότι ο Δούκας θα έφτανε στο σημείο να κοιτάξει άλλη γυναίκα εκτός από τη Μυρσίνη, αν και εμείς πρώτοι σας το είχαμε αποκαλύψει ήδη από το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο ισχυρός άντρας του κάμπου ακολούθησε τη λαϊκή ρήση που λέει «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» και εκδικήθηκε την απιστία της γυναίκας του με το ίδιο νόμισμα! Μόνο που η Μυρσίνη έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι σκληρό καρύδι και κανείς δεν μπορεί να αναμετρηθεί μαζί της χωρίς απώλειες! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Να σημειωθεί κάπου εδώ πως έχουμε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις της νέας εβδομάδας πριν παιχτούν μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ολα ξεκίνησαν στον πρώτο κύκλο όταν ο Δούκας, όντας αυτοεξόριστος για να αποφύγει τη φυλακή, έμαθε πως η Μυρσίνη τον είχε απατήσει με τον Θωμά Κυπραίο! Εκείνος έξαλλος έκοψε κάθε επαφή μαζί της και όταν επέστρεψε φρόντισε να της ξεκαθαρίσει πως έχει τελειώσει για εκείνον με το να την αποφεύγει, να μην της δίνει σημασία και να τη διώχνει από το δωμάτιό τους. Ομως ο πολλών ετών έρωτάς τους ήταν τόσο ισχυρός που ο Δούκας αποφάσισε να τη συγχωρέσει και οι δυο τους ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους και προχώρησαν μαζί τα επόμενα σατανικά σχέδιά τους.

Στον τρίτο κύκλο τα πάντα άλλαξαν για το ζευγάρι. Ο θάνατος του Μιλτιάδη και της Ανέτ, ο διωγμός από το Διαφάνι και το μίσος των παιδιών του, έκαναν τον Δούκα να αλλάξει και να γίνει πιο ανθρώπινος! Σε αντίθεση με τη Μυρσίνη που συνεχίζει να είναι σκληρή και ύπουλη. Οπως είδαμε σε πρόσφατο επεισόδιο, ο Δούκας τρώει δεύτερο χαστούκι από τη Μυρσίνη, όταν ανακαλύπτει στα πράγματα της Ανέτ ένα γράμμα κατά το οποίο ο Μιλτιάδης της έλεγε για το φλερτ της Μυρσίνης το βράδυ πριν φύγει στον πόλεμο. Για αυτό και ο Δούκας σπάραζε πάνω από τον τάφο του.

Ο Δούκας συγκλονίζεται και τότε ανακαλύπτει το πόσο διπρόσωπη είναι η γυναίκα που είχε δίπλα του τόσα χρόνια! Αυτή τη φορά, όμως, φρόντισε να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και έτσι ρίχνεται στην αγκαλιά της Αντιγόνης, με την οποία ξεκινούν παράνομο δεσμό. Παράλληλα ζητάει πίσω την περιουσία που έγραψε στη Μυρσίνη, αλλά εκείνη γνωρίζοντας για την απιστία του, του κάνει ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να επιτρέψει ποτέ να τη χωρίσει και να την αφήσει χωρίς χρήματα. «Μυρσίνη σύνελθε και πάμε να υπογράψουμε την ακύρωση των συμβολαίων», της λέει και εκείνη επιμένει:

Άγριος πόλεμος στις Άγριες Μέλισσες ανάμεσα σε Μυρσίνη και Δούκα

«Ξέρω πολύ καλά πως με απατάς με αυτή τη βρόμα, αυτό το γύναιο! Τι με περνάς για ανόητη; Να σου τα δώσω όλα πίσω για να με πετάξεις στον δρόμο και να ζήσεις μαζί της; Είσαι γελασμένος, Δούκα! Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ! Με απάτησες και θα σε καταστρέψω», του λέει και τότε εκείνος εκνευρισμένος τη σοκάρει: «Ατιμη γυναίκα, ρίχτηκες στον αδελφό μου! Ελεγε αλήθεια ο Μιλτιάδης και εγώ τον πέρασα για τρελό σαν τον γιο του! Σε πίστεψα, γύρισα την πλάτη στον αδελφό μου και εκείνος έλεγε την αλήθεια», της λέει και της πετάει το γράμμα.

Εκείνη προσπαθεί για ακόμα μια φορά να τον κάνει να την πιστέψει, αλλά το γυαλί έχει πια ραγίσει! «Αν δεν πάμε να ακυρώσουμε τα συμβόλαια, θα κάνω αίτηση διαζυγίου και θα δηλώσω πως με απάτησες! Τίποτα δεν θα μείνει σ’ εσένα», της ξεκαθαρίζει και ο πόλεμος που ανοίγει ανάμεσά τους θα έχει ολέθρια αποτελέσματα. Την ωρα που πρωταγωνιστής κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ώρα να φτιάξει ξανά τη ζωή της η Πηνελόπη φαίνεται πως έχει φτάσει και ήδη έχουμε δει και τα αδέλφια της να την πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Θα πρέπει επιτέλους να ξεχάσει τον Μελέτη και όσα έζησε με τον Κλεομένη και να δεχτεί πως της αξίζει κι εκείνης ένα καλό μέλλον! Κι όλα αυτά θα αλλάξουν όταν ένας νέος άντρας μπαίνει στη ζωή της και φέρνει τα πάνω-κάτω.

Πρόκειται για έναν δικηγόρο (ακόμα δεν είναι γνωστό ποιος ηθοποιός θα τον υποδυθεί) που πάει στο νυχτερινό κέντρο των Σεβαστών. Οταν τον γνωρίζει η Πηνελόπη, βρίσκει την ευκαιρία να ανοίξει ξανά την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη, παρά τις αντιδράσεις των αδελφών της. Εκείνη είναι αποφασισμένη και δεν ακούει κανέναν. Η συχνή επικοινωνία με τον δικηγόρο και οι συναντήσεις τους σύντομα θα τους κάνουν να ερωτευτούν και να γίνουν ζευγάρι.