Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Τραγωδία στις Άγριες Μέλισσες - Μια απόπειρα αυτοκτονίας θα ταράξει τα νερά με απρόβλεπτες συνέπειες

Οι 6-9/12 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Τραγωδία στις Άγριες Μέλισσες - Μια απόπειρα αυτοκτονίας θα ταράξει τα νερά με απρόβλεπτες συνέπειες
TV24 03.12.2021 15:20
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα (6-9/12) επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ενώ σε λίγες μέρες πρόκειται να δούμε κι έναν γάμο.

Οι 6-9/12 εξελίξεις των Άγριων Μελισσών

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου

Επεισόδιο 41

Ο Ζάχος είναι αποφασισμένος ν’ ανακαλύψει τον λόγο που δόθηκε η εντολή δολοφονίας του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Η συνάντησή του μ’ έναν ισχυρό άντρα του καθεστώτος μπορεί να τον οδηγήσει στην πολυπόθητη αλήθεια. Η Ασημίνα ενημερώνει τον Πέτρο για την απόφαση που πήρε με τον Νικηφόρο να κρατήσουν μακριά απ’ τον Σέργιο τις νέες τους σχέσεις. Τι αντίκτυπο, όμως, θα έχει αυτό στον δεσμό τους; Η Κορίνα παγιδεύει τον Μελέτη για να της αποκαλύψει την πραγματική αιτία που καθυστέρησε στον γάμο τους. Η Μυρσίνη προσεγγίζει έναν καινούριο σύμμαχο για να ξεσκεπάσει τις ερωτοδουλειές του Δούκα. Η μέρα του Στρατοδικείου φτάνει και ο Λάμπρος θα δεχθεί στις φυλακές μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Ακύλας συνεχίζει τις προσπάθειες ν’ ανακαλύψει τον εραστή της Ζωής, αλλά οι έρευνές του θα τον οδηγήσουν σ’ ένα άλλο μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη και ο Ακύλας θα δεχθεί το ισχυρότερο χτύπημα.

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου

Επεισόδιο 42

Το Στρατοδικείο του Λάμπρου ξεκινά με την κατάθεση των μελών του ΕΑΚ, Ασβεστά και Τουβάκη, που τον παρουσιάζουν ως υπαρχηγό της οργάνωσης. Η Ελένη, απελπισμένη, βασίζει τις ελπίδες της στον Ζάχο που τη διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να το ψάχνει. Δεν μπορεί, όμως, να κρυφτεί απ’ τη Μάρω που καταλαβαίνει πως ο γιος της έχει ακόμα συναισθήματα για την Ελένη. Ο Ακύλας δίνει την αρχηγία των Αβάντων στον Μελέτη, ενώ υποψιάζεται πως ο Δούκας είναι ο εραστής της γυναίκας του. Θα βρεθεί, όμως, μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη! Ο Τόλλιας πηγαίνει στον Νομάρχη για να κάνει τα παράπονά του για τα έργα του Ακύλα και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλογερά. Ο Θέμης βρίσκεται ανάμεσα στον Δούκα και τη Μυρσίνη που παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη, ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του, η Μυρσίνη, όμως, δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα. Ο Μόρτζος ζητά απ’ τον Νικηφόρο να επιστρέψει στη Νομαρχία καθώς τον βλέπει σαν μελλοντικό γαμπρό του.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις επόμενα επεισόδια

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου

Επεισόδιο 43

Ο Νικηφόρος αρνείται την πρόταση του Μόρτζου, αλλά ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη προσπαθούν να τον πείσουν να ξαναγυρίσει στη Νομαρχία. Ο Θανάσης συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στον Τόλλια με τις αποφάσεις του. Την ίδια ώρα, ο Ακύλας παίρνει τις δικές του αποφάσεις για το μέλλον του Κοινοτάρχη, αλλά και του γιου του. Οι εξελίξεις για τον Λευτέρη προμηνύονται καταστροφικές. Η Μυρσίνη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο φόβο της. Το δικαστήριο συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Προύσαλη, του Τόλλια, αλλά και του Προκόπη που είναι έτοιμος για μεγάλες αποκαλύψεις. Θα καταφέρουν να τον συνετίσουν ή μήπως θα τον προλάβει η Ελένη που έχει κρυμμένους, αλλά επικίνδυνους άσσους στο μανίκι της;

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου

Επεισόδιο 44

Η κατάσταση στο δικαστήριο βγαίνει εκτός ελέγχου μετά τις αποκαλύψεις της Ελένης και διατάζεται η σύλληψή της. Ο Σαράφης βρίσκει μια λύση που θα μπορούσε να τη σώσει. Θα καταφέρουν να την πείσουν ή θα έχει τη μοίρα του Λάμπρου; Ο Ακύλας και ο Λευτέρης θα έχουν μια αναμέτρηση με ολέθρια αποτελέσματα. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά τη σχέση του με τη Δρόσω. Εκείνη, όμως, θα τον ακολουθήσει; Ο Δούκας και η Μυρσίνη ανοίγουν τα χαρτιά τους και ο πόλεμος που θα ξεσπάσει ανάμεσά τους προμηνύεται εφιαλτικός. Το σχέδιο του Πέτρου, για να βοηθήσει στην αθώωση του Λάμπρου, μπαίνει σ’ εφαρμογή, προκαλώντας την οργή του Ακύλα που παίρνει μια παράτολμη απόφαση. Μια απόπειρα αυτοκτονίας θα ταράξει τα νερά με απρόβλεπτες συνέπειες…

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις

Στιγμές τρόμου στις Άγριες Μέλισσες - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ο...

Τρομακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», όταν αποκαλυφθούν ένοχα μυστικά και οι συνέπειες θα είναι τραγικές για την οικογένεια Μεγαρίτη. Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Όλα θα αρχίσουν όταν μετά από έναν καβγά τους, η Ζωή διώχνει από το σπίτι την Αιμιλία και η δασκάλα θυμωμένη αποκαλύπτει στον Ακύλα πως η γυναίκα του έχει εραστή. Εκείνος γίνεται έξω φρενών και κινεί γη και ουρανό προκειμένου να βρει ποιος είναι. Έχει ένα και μόνο στοιχείο: λέγεται Σεβαστός! Δούκας, Νικηφόρος ή Κωνσταντής;

Ένας από τους τρεις είναι ο «ένοχος» για τον Ακύλα, που βάζει να παρακολουθούν τη γυναίκα του για να μάθει ποιος είναι. Οι υποψίες του ωστόσο πέφτουν πάνω στον Δούκα, καθώς θεωρεί αδιανόητο η Ζωή να έχει σχέση με τον Κωνσταντή λόγω διαφοράς ηλικίας, αλλά και με τον Νικηφόρο γνωρίζοντας πως έχει σχέση με την κόρη του Μόρτζου, ενώ σύντομα θα έχουμε και έναν θάνατο στη σειρά.

Κι ενώ στο σπίτι του Μεγαρίτη συμβαίνουν αυτά, την ίδια ώρα στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναταραχή καθώς η Μυρσίνη αρνείται να επιστρέψει την περιουσία στον Δούκα, ενώ εκείνος συνεχίζει την κρυφή του σχέση με την Αντιγόνη. Ο Ακύλας συνεχίζει τις προσπάθειες ν’ ανακαλύψει τον εραστή της Ζωής, αλλά οι έρευνές του θα τον οδηγήσουν σ’ ένα άλλο μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη και συγκεκριμένα στον γιο του. Ο αδίστακτος άντρας θα μάθει πως ο μοναχογιός του διατηρεί δεσμό με άντρα και δέχεται το ισχυρότερο χτύπημα.

Οι ομοφυλόφιλοι την περίοδο της χούντας θεωρούνταν μιάσματα που έπρεπε να τιμωρηθούν και να εξαφανιστούν. Έξαλλος από την ντροπή που του δίνει ο γιος του, διατάζει τους άντρες του να τον βρουν και να τον φέρουν μπροστά του. Στο μεταξύ εκείνος είναι μαζί με τη μητέρα του και της μιλάει για τις ερωτικές του προτιμήσεις, ενώ εκείνη του υπόσχεται πως θα είναι πάντα στο πλευρό του.

Ο Ακύλας, όμως, έχει να αντιμετωπίσει και τον Τόλλια, που πηγαίνει στον νομάρχη να κάνει τα παράπονά του για τα έργα του Ακύλα που έχουν αδειάσει τα ταμεία του Διαφανίου, αλλά θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλογερά. Στη συνέχεια εκείνος ενημερώνει τον Ακύλα κι αυτός για να τον τιμωρήσει «καθαιρεί» τον Τόλλια από κοινοτάρχη, ενώ βάζει μέλος των Αβάντων -των οποίων αρχηγός πλέον είναι ο Μελέτης- τον Θανασάκη.

Οι άντρες του Ακύλα βρίσκουν τον Λευτέρη και με τη βία τον αρπάζουν και τον πάνε μπροστά στον πατέρα του και οι εξελίξεις για τον νεαρό θα είναι καταστροφικές. Ο Ακύλας χτυπάει ανελέητα τον Λευτέρη, τον προσβάλλει και του φέρεται σαν σκουπίδι! Ο νεαρός είναι πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος και ανήμπορος να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά στο μένος του πατέρα του.

Άγριες Μέλισσες Λευτέρης

Η μόνη λύση για να σωθεί από τη μοίρα του είναι να βάλει τέλος στη ζωή του! Ο Λευτέρης αποπειράται να αυτοκτονήσει και την τελευταία στιγμή τον βρίσκει η Ζωή και τον σώζει! Τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν. Η Ζωή είναι σε απόγνωση και παρακαλάει να ζήσει ο γιος της! Από την άλλη ξέρει ποιος ευθύνεται για το κακό που έγινε και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να καταστρέψει ολοκληρωτικά τον Ακύλα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κλέβει την περιουσία του Δούκα

Άγριες Μέλισσες: «Θα σας θάψω ζωντανούς» - Ο Ακύλας μαθαίνει με ποιον τον κερατώνει η Ζωή

Share