Γάμος στις Άγριες Μέλισσες - Επιτέλους παντρεύονται οι...

Φυσικά δεν λείπουν τα απρόοπτα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γάμος στις Άγριες Μέλισσες - Επιτέλους παντρεύονται οι...

Στις Άγριες Μέλισσες, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, ο Μελέτης και η Κορίνα επιτέλους παντρεύονται, χωρίς φυσικά να λείπουν τα απρόοπτα! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ, μάλιστα εξελίξεις με τον συγκεκριμένο γάμο θα έχουμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Η σχέση του Μελέτη και της Κορίνας μπορεί να ξεκίνησε από έναν μονόπλευρο έρωτα, όμως τελικά κατέληξε στον γάμο! Από την πρώτη στιγμή κανείς δεν πίστεψε πως ο Μελέτης ερωτεύτηκε κάποια άλλη γυναίκα πέρα από την Πηνελόπη και όλοι γνώριζαν πως η Κορίνα ήταν απλά η διέξοδος να ξεφύγει από τον παράνομο έρωτά του. Παράλληλα, η αποκάλυψη του δεσμού τους, τον «δέσμευσε» απέναντι στον Ακύλα να μην πληγώσει ποτέ την κόρη του που της έχει αδυναμία.

Κι ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά και όλα να έχουν μια ροή, η επιστροφή της Πηνελόπης από το Παρίσι φέρνει ξανά τα πάνω-κάτω, κι αυτό γιατί η ίδια έχει αποφασίσει να τιμωρήσει όλους όσοι ευθύνονται για τη δολοφονία του Αλέξη. Και ο Μελέτης είναι ένας από αυτούς! Ετσι, όταν η Πηνελόπη συναντάει την Κορίνα, δεν διστάζει να της αποκαλύψει πως με τον μέλλοντα σύζυγό της είχαν δεσμό, πριν μάθουν πως ήταν ξαδέλφια!

Αυτό ήταν μια αποκάλυψη που έσπασε κάτι μέσα στην Κορίνα και έπαψε να τον εμπιστεύεται, αλλά είναι τόσο ερωτευμένη μαζί του που δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον παντρευτεί!

Ακόμα κι όταν γνωρίζει τον Μπάμπη και νιώθει μια έλξη για εκείνον, το μυαλό της συνεχίζει να είναι στον Μελέτη και στις προετοιμασίες του γάμου τους. Ισως θεωρεί στο μυαλό της πως με το να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δεν θα μπορέσει καμία άλλη να τον έχει! Ετσι η μεγάλη μέρα του γάμου ξημερώνει και όλα δείχνουν να κυλάνε ομαλά!

Η ημέρα του γάμου του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες

Ο Δούκας και η Μυρσίνη δίνουν το «παρών», παρά τον αρχικό εκνευρισμό του Μελέτη πως δεν θα βρίσκονται δίπλα του μια τόσο σημαντική μέρα λόγω του ταξιδιού τους στο Παρίσι. Μόνο που το γεγονός του γάμου προκαλεί στον Μελέτη την επιθυμία να επισκεφθεί τον τάφο της μητέρας του. Με κάποιο τρόπο να της ζητήσει την ευχή της, να της ζητήσει συγγνώμη για όσα έγιναν και για όσα έγινε κι εκείνος!

Άγριες Μέλισσες Γάμος Μελέτη - Κορίνας

Κάνει την αυτοκριτική του και η ώρα περνάει χωρίς να το καταλάβει και στην εκκλησία όλοι ανησυχούν για την καθυστέρησή του αυτή και ιδιαίτερα η Κορίνα, που πιστεύει πως δεν θα παρευρεθεί και μέσα σε όλα θα τη ρεζιλέψει. Λίγο πριν ξεκινήσουν να τον ψάχνουν, εκείνος εμφανίζεται και τελικά ο γάμος τους πραγματοποιείται. Ομως η καθυστέρησή του αυτή δεν μένει ασχολίαστη ούτε από τον Ακύλα, αλλά ούτε κι από την Κορίνα που ζητάει εξηγήσεις. Εκείνος της λέει την αλήθεια, ότι δηλαδή επισκέφθηκε τον τάφο της μητέρας του και τότε μόνο ηρεμεί.

Ο Ακύλας υποπτεύεται ότι ο Δούκας και η Ζωή έχουν σχέση

Ο καβγάς της Αιμιλίας και της Ζωής θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, όταν η δασκάλα πάνω στον θυμό της αποκαλύπτει στον Ακύλα πως η γυναίκα του έχει εραστή και πως αυτός ήταν ο λόγος που του ζήτησε διαζύγιο, όσο εκείνος ήταν στη φυλακή.

Ο Ακύλας γίνεται έξω φρενών, αλλά όπως πάντα σφίγγει τη γροθιά του, παίρνει βαθιά ανάσα και φοράει ξανά το προσωπείο του καλού προκειμένου να «χτυπήσει» την ώρα που πρέπει, ύπουλα και... εξοντωτικά! Εχει βάλει σκοπό να μάθει ποιος από τους Σεβαστούς είναι ο εραστής της Ζωής και οι υποψίες του πέφτουν πάνω στον Δούκα. Του είναι αδιανόητο να έχει σχέση με τον Κωνσταντή λόγω διαφορά ηλικίας, ενώ ρίχνει κι από το κάδρο των υπόπτων τον Νικηφόρο, γνωρίζοντας πως εκείνος έχει σχέση με την κόρη του Μόρτζου.

Δεν είναι σίγουρος, όμως, και βάζει να παρακολουθούν τη γυναίκα του σε κάθε της βήμα μέχρι να τον οδηγήσει στον... ένοχο! Κι ενώ ο Ακύλας κάνει όλα αυτά, ο Δούκας, από την άλλη, που δεν έχει ιδέα για τις σκέψεις του Ακύλα, συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη, ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του. Μόνο που η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα έτσι εύκολα!