Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σπάει στο ξύλο τον γιο του - Οδηγείται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο

Το σχέδιο της Ζωής για να τον σώσει... καταρρέει σαν τραπουλόχαρτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σπάει στο ξύλο τον γιο του - Οδηγείται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο

Τα πάντα κάνει η Ζωή προκειμένου να σώσει τον γιο της από τη μανία του Ακύλα, που έμαθε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και έχει βαλθεί να τον τιμωρήσει. Ο νεαρός φεύγει κρυφά από το Διαφάνι για να γλιτώσει από τον πατέρα του και η Ζωή είναι εκείνη που τον βοηθάει. Το TiVi σας παρουσιάζει όλο το ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Από αλλού το περίμενε και από αλλού του ήρθε του Ακύλα η προδοσία, αφού τη γυναίκα του έβαλε να παρακολουθούν για να βρει τον εραστή της, αλλά τελικά ανακάλυψε πως ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος. Και για έναν τέτοιο άνθρωπο με αυτές τις ρατσιστικές ιδέες, αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να τον κάνει να φτάσει στα άκρα! Και δεν διστάζει να το κάνει ακόμα κι αν πρόκειται για το ίδιο του το παιδί! Αφού πρώτα διατάζει τους άντρες του να βρουν τον Λευτέρη και να τον φέρουν μπροστά του, στη συνέχεια όταν τον βλέπει, ο Ακύλας χτυπάει ανελέητα τον Λευτέρη, τον προσβάλλει και του φέρεται σαν σκουπίδι!

Ο νεαρός είναι πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος και ανήμπορος να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά στο μένος του πατέρα του. Η μόνη λύση για να σωθεί από τη μοίρα του είναι να βάλει τέλος στη ζωή του! Ο Λευτέρης αποπειράται να αυτοκτονήσει και την τελευταία στιγμή τον βρίσκει η Ζωή και τον σώζει! Τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν. Την ώρα που ξεκινάει πόλεμος ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

Η Ζωή είναι σε απόγνωση και παρακαλάει να ζήσει ο γιος της! Ολη η οικογένεια έχει μάθει την αλήθεια για τις προτιμήσεις του νεαρού και συγκλονίζονται, ενώ ο Μελέτης περισσότερο σοκάρεται με την απόπειρα αυτοκτονίας. Κι αυτό γιατί και ο ίδιος είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να το κάνει και αρχίζει πλέον να συμπονά τον νεαρό. Από την άλλη, η Ζωή τρέμει την αντίδραση του Ακύλα, ο οποίος της υπόσχεται πως θα κάνει το καλύτερο για τον γιο τους. Ομως εκείνη ξέρει πως το παιδί της κινδυνεύει και έτσι παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Λευτέρη.

Ο Ακύλας σπάει στο ξύλο τον Λευτέρη στις Άγριες Μέλισσες

Κρυφά απ’ όλους κανονίζει τη φυγή του προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα. Αφού του δίνει χρήματα και κανονίζει πού θα μείνει, ο Λευτέρης μέσα στην αναμπουμπούλα που επικρατεί στο Διαφάνι, καταφέρνει να εξαφανιστεί χωρίς να τον πάρει κανείς είδηση. Κανείς, εκτός από τον Ακύλα που το ανακαλύπτει και αυτή τη φορά η τιμωρία του θα είναι ακόμα πιο σκληρή τόσο για εκείνον όσο και για τη γυναίκα του...

Αγρια επίθεση στο στις Άγριες Μέλισσες & η ομολογία

Ο Πέτρος, τυφλωμένος από το μίσος του για τους δολοφόνος του αδελφού του, έχει βάλει στόχο της ζωής τους όχι μόνο να τους ξεσκεπάσει και να τιμωρηθούν, αλλά και να αθωώσει τον Λάμπρο τον οποίο κατηγορούν άδικα. Ετσι προβαίνει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να τον σώσει και αυτό δεν είναι άλλο από το να δημοσιεύσει στην εφημερίδα του την ιστορία του δασκάλου, παρά τη λογοκρισία. Οι εφημερίδες κυκλοφορούν και ο Ακύλας εξοργίζεται με αυτό και παίρνει την παράτολμη απόφαση να καταθέσει στο δικαστήριο.

Να σημειωθεί κάπου εδώ πως έχουμε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις της νέας εβδομάδας πριν παιχτούν μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ωστόσο η υπόθεση του Λάμπρου αρχίζει να συζητιέται χάρη στον Πέτρο αλλά ο Ντούνιας φροντίζει να τον τιμωρήσει γι’ αυτό, όταν για άλλη μια φορά εισβάλλει στα γραφεία και τα κάνει άνω-κάτω, ενώ τον χτυπάει ανελέητα. Ο Ακύλας φτάνει στο δικαστήριο για να καταθέσει, ενώ αργότερα η εμφάνιση μιας γυναίκας θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο τη θέση του Λάμπρου.

Η Ασημίνα και ο Πέτρος προτείνουν μια ριψοκίνδυνη λύση για την αθώωση του Λάμπρου, αλλά βασική προϋπόθεση είναι να συμμετέχει όλο το Διαφάνι. Ετσι οι κάτοικοι κάνουν διαμαρτυρία συμπαράστασης στον Λάμπρο, όταν καταφθάνει ο Ντούνιας και οι άντρες του εκεί και η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο ξεσπώντας βίαια επεισόδια. Στο δικαστήριο επικρατεί αναβρασμός με τα επεισόδια που εκτυλίσσονται στο Διαφάνι, αλλά μια αναπάντεχη ομολογία θα προκαλέσει ένα ντόμινο ανεξέλεγκτων εξελίξεων. Την ωρα που πρωταγωνιστής κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Ενας μάρτυρας καταθέτει πως ο Λάμπρος είδε τον Ντούνια και τους άντρες του να σκοτώνουν τον Ορφανίδη και τους συντρόφους του στο βουνό και στο δικαστήριο επικρατεί πανικός. Ο Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος μ’ ένα τεράστιο δίλημμα και δεν ξέρει αν πρέπει να παραδεχτεί τα όσα είπε ο μάρτυρας. Στο Διαφάνι η ειρηνική συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά τόσο ο Ντούνιας όσο και ο Ακύλας είναι αποφασισμένοι να τη διαλύσουν και το χωριό θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης.