Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας σπαράζει πάνω από τον τάφο του Μιλτιάδη

Όσα θα δούμε απόψε 2/12 στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας σπαράζει πάνω από τον τάφο του Μιλτιάδη

Καταιγιστικές οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ο γάμος Μελέτη - Κορίνας θα έχει μια τεράστια ανατροπή, ενώ στον τάφο του Μιλτιάδη θα βρεθεί ο Δούκας για να βρει παρηγοριά.

Οι 2/12 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

Η σύγκρουση του Νικηφόρου και της Ασημίνας, μετά την αποκάλυψη του Σέργιου για την επίσκεψή του στη φυλακή, θα είναι σφοδρή και το ζευγάρι θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπο.

Ο Ζάχος συγκλονίζεται με τις αποκαλύψεις της Ελένης. Θα αποφασίσει να τη βοηθήσει αυτή τη φορά; Ο Ακύλας συνεχίζει να ψάχνει τον εραστή της Ζωής, ενώ κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση στον Μελέτη.

Το μνήμα της Ανέτ και του Μιλτιάδη θα γίνει χώρος αυτοκριτικής κι αυτογνωσίας για δυο άντρες που πρέπει ν’ αναμετρηθούν με τα λάθη τους. Οι διώκτες του Λάμπρου καταστρώνουν ακόμα ένα σχέδιο εναντίον του.

Ο γάμος του Μελέτη και της Κορίνας θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή.

Στιγμές τρόμου στις Άγριες Μέλισσες - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ο...

Τρομακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», όταν αποκαλυφθούν ένοχα μυστικά και οι συνέπειες θα είναι τραγικές για την οικογένεια Μεγαρίτη. Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Όλα θα αρχίσουν όταν μετά από έναν καβγά τους, η Ζωή διώχνει από το σπίτι την Αιμιλία και η δασκάλα θυμωμένη αποκαλύπτει στον Ακύλα πως η γυναίκα του έχει εραστή. Εκείνος γίνεται έξω φρενών και κινεί γη και ουρανό προκειμένου να βρει ποιος είναι. Έχει ένα και μόνο στοιχείο: λέγεται Σεβαστός! Δούκας, Νικηφόρος ή Κωνσταντής;

Ένας από τους τρεις είναι ο «ένοχος» για τον Ακύλα, που βάζει να παρακολουθούν τη γυναίκα του για να μάθει ποιος είναι. Οι υποψίες του ωστόσο πέφτουν πάνω στον Δούκα, καθώς θεωρεί αδιανόητο η Ζωή να έχει σχέση με τον Κωνσταντή λόγω διαφοράς ηλικίας, αλλά και με τον Νικηφόρο γνωρίζοντας πως έχει σχέση με την κόρη του Μόρτζου, ενώ σύντομα θα έχουμε και έναν θάνατο στη σειρά.

Κι ενώ στο σπίτι του Μεγαρίτη συμβαίνουν αυτά, την ίδια ώρα στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναταραχή καθώς η Μυρσίνη αρνείται να επιστρέψει την περιουσία στον Δούκα, ενώ εκείνος συνεχίζει την κρυφή του σχέση με την Αντιγόνη. Ο Ακύλας συνεχίζει τις προσπάθειες ν’ ανακαλύψει τον εραστή της Ζωής, αλλά οι έρευνές του θα τον οδηγήσουν σ’ ένα άλλο μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη και συγκεκριμένα στον γιο του. Ο αδίστακτος άντρας θα μάθει πως ο μοναχογιός του διατηρεί δεσμό με άντρα και δέχεται το ισχυρότερο χτύπημα.

Οι ομοφυλόφιλοι την περίοδο της χούντας θεωρούνταν μιάσματα που έπρεπε να τιμωρηθούν και να εξαφανιστούν. Έξαλλος από την ντροπή που του δίνει ο γιος του, διατάζει τους άντρες του να τον βρουν και να τον φέρουν μπροστά του. Στο μεταξύ εκείνος είναι μαζί με τη μητέρα του και της μιλάει για τις ερωτικές του προτιμήσεις, ενώ εκείνη του υπόσχεται πως θα είναι πάντα στο πλευρό του.

Ο Ακύλας, όμως, έχει να αντιμετωπίσει και τον Τόλλια, που πηγαίνει στον νομάρχη να κάνει τα παράπονά του για τα έργα του Ακύλα που έχουν αδειάσει τα ταμεία του Διαφανίου, αλλά θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλογερά. Στη συνέχεια εκείνος ενημερώνει τον Ακύλα κι αυτός για να τον τιμωρήσει «καθαιρεί» τον Τόλλια από κοινοτάρχη, ενώ βάζει μέλος των Αβάντων -των οποίων αρχηγός πλέον είναι ο Μελέτης- τον Θανασάκη.

Οι άντρες του Ακύλα βρίσκουν τον Λευτέρη και με τη βία τον αρπάζουν και τον πάνε μπροστά στον πατέρα του και οι εξελίξεις για τον νεαρό θα είναι καταστροφικές. Ο Ακύλας χτυπάει ανελέητα τον Λευτέρη, τον προσβάλλει και του φέρεται σαν σκουπίδι! Ο νεαρός είναι πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος και ανήμπορος να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά στο μένος του πατέρα του.

Άγριες Μέλισσες Λευτέρης

Η μόνη λύση για να σωθεί από τη μοίρα του είναι να βάλει τέλος στη ζωή του! Ο Λευτέρης αποπειράται να αυτοκτονήσει και την τελευταία στιγμή τον βρίσκει η Ζωή και τον σώζει! Τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν. Η Ζωή είναι σε απόγνωση και παρακαλάει να ζήσει ο γιος της! Από την άλλη ξέρει ποιος ευθύνεται για το κακό που έγινε και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να καταστρέψει ολοκληρωτικά τον Ακύλα!