«Περίμενε με ζήλεια να πέσω, για να ανέβει αυτή» - Ο Τάσος Ξιαρχό «άδειασε» ξανά την Κόνι Μεταξά

«Φαίνεται το ποιόν του ανθρώπου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Περίμενε με ζήλεια να πέσω, για να ανέβει αυτή» - Ο Τάσος Ξιαρχό «άδειασε» ξανά την Κόνι Μεταξά

Για την κόντρα του με την Κόνι Μεταξά μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα πέταξε τα "καρφιά" του.

Οι δηλώσεις του Ξιαρχό για την Μεταξά

«Πιστεύω πως πρέπει απευθείας, όταν σου συμβαίνει κάτι στη ζωή σου, την άλλη μέρα να ορθοποδείς. Πολλοί μου λένε «πρέπει να κρυφτείς», λέω, «έχουν συμβεί πολύ χειρότερα για να κρυφτώ εγώ», θα έπρεπε να ήταν κρυμμένη όλη η Ελλάδα. Δέχομαι ακόμα πάρα πολλά αρνητικά σχόλια, όμως τώρα με ξέρουν και οι πέτρες και θα το εκμεταλλευτώ προς όφελός μου.

Με την Κόνι βρεθήκαμε, δεν τα βρήκαμε και το αφήσαμε εκεί πέρα. Δεν μιλάμε. Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος. Αφού δεν είναι η ίδια, δεν οφείλω να είμαι κι εγώ.

Σε μία σχέση με αγάπη είναι κακό κάποιος να είναι ουδέτερος. Φαίνεται το ποιόν του ανθρώπου και το πώς περιμένει κάποιος να πέσει κάτω ο άλλος, για να ανέβει. Η ζήλεια και το να περιμένεις κάτι άλλο να χαθεί για να λάμψεις, εμένα αυτό μου ακούγεται κακός άνθρωπος», κατέληξε ο γνωστός χορογράφος.

Λευτέρης Πανταζής: Πήρε θέση και μίλησε για τη σχέση του Ξιαρχό και της Μεταξά

Πριν από λίγο καιρό προκλήθηκε μεγάλος σάλος με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Τάσος Ξιαρχό στην Μέρι καθώς της είχε χλευάσει για τα κιλά της. Αποτέλεσμα είχε αρκετοί να εναντιωθούν αλλά και να αποστασιοποιηθούν από τον γνωστό χορογράφο.

Ένα άτομο από αυτά ήταν και η Κόνι Μεταξά η οποία είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Τάσο Ξιαρχό καθώς είχαν συνεργαστεί και παλιότερα. Έτσι, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις ο Λευτέρης Πανταζής όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον σάλο που προκλήθηκε.

«Η Κόνι τον αγαπάει πάρα πολύ, έχουν συνεργαστεί πάρα πολλές φορές, τον αγαπώ και τον καταλαβαίνω και εγώ. Σε μία στιγμή βλακείας, είπε κάτι που μπορεί να μην το κατάλαβε, είπε αρχικά ο

«Τον αγαπούμε και η Κωνσταντίνα και εγώ, θα ξαναβρεθεί στον δρόμο μας και θα ξανασυνεργαστούμε πάλι», σημείωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Μάλιστα, η κάμερα συνάντησε και τον Τάσο Ξιαρχό ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι φανταστικός άνθρωπος, δεν μπορεί να κρατήσει κακία. Εμένα και την Κόνι μας έχει σαν παιδιά του. Θέλω, δεν θέλω κάποια στιγμή θα την δω την Κόνι μπροστά μου».