Τρομοκρατημένοι στο πλατό της Super Κατερίνα - «Τι λέτε ρε παιδιά; Είναι δυνατόν;»

Η καταγγελία που τους σόκαρε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρομοκρατημένοι στο πλατό της Super Κατερίνα - «Τι λέτε ρε παιδιά; Είναι δυνατόν;»

Άφωνοι έμειναν όλοι στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα με την σοκαριστική καταγγελία που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το bullying που έχει υποστεί ο 12χρονος αδερφός της στο σχολείο του στην Κρήτη.

Η Δήμητρη αποκάλυψε χθες (8/12) συγκεκριμένα πως ο ετεροθαλής αδερφός της δέχεται λεκτική και σωματική βία από συμμαθητές του, ωστόσο το σχολείο δεν κάνει τίποτα.

Το εν λόγω απόσπασμα με την συνέντευξη της στο Love It προβλήθηκε το πρωί (9/12) στην «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου να έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό.

«Τι λέτε ρε παιδιά; Έχω πάθει σοκ! Είναι δυνατόν;» σχολίασε η παρουσιάστρια.

Το σοκ που έπαθε η ομάδα της Super Κατερίνα με την καταγγελία της Αλεξανδράκη

Μάλιστα, η δασκάλα του αδερφού της Αλεξανδράκη την απειλεί με δικηγόρο μετά την καταγγελία της για σκηνικά βίας

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε μέσα από τα instastories πως η δασκάλα του σχολείου του αδερφού της απειλεί ότι θα πάει σε δικηγόρο, με αφορμή τα όσα είπε.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, ανέφερε πως ένας γονιός συμμαθητή του αδερφού της ζήτησε εξηγήσεις από τη μητέρα της.

«Την ώρα που ήμουν στην εκπομπή, μου ήρθε μήνυμα από τη μητέρα μου που μου είπε ότι πήγε ένας γονιός, ένας μπαμπάς, να της βάλει χέρι, να τη μαλώσει. Γιατί βγήκα και μίλησα για το θέμα δημόσια. Η μητέρα μου ήταν στη δουλειά και πήγε και την ενόχλησε στη δουλειά της. Δεύτερον, η διευθύντρια παίρνει τηλέφωνο και λέει θα μιλήσει με δικηγόρο.

Τόσο καιρό για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά κάποια τέτοια κίνηση δεν την κάνατε. Από τη στιγμή όμως που ακούσατε το θέμα και βγήκε στη δημοσιότητα, κοιτάξατε πάλι πως θα το καλύψετε, όχι πως θα το φτιάξετε. Επειδή λέτε και μιλάτε για δικηγόρους, εδώ είμαι και περιμένω οτιδήποτε. Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε.

Αν είναι δυνατόν, έφυγε αυτός ο άνθρωπος να πάει στη δουλειά της μητέρας μου να ζητήσει τον λόγο που δεν ανέφερα ούτε την περιοχή. Σας πειράζει που ακούγεται αλλά δε σας πειράζει αυτό που κάνουν τα παιδιά σας και αντί να τα μαζέψετε τα σιγοντάρετε», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.