«Πήγε νοσοκομείο ο πατέρας μου και...» - Εκνευρισμένη η Καινούργιου έκλεισε την σύνδεση με την Μπάρκουλη

Τι συνέβη και ανέβηκε η ένταση της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πήγε νοσοκομείο ο πατέρας μου και...» - Εκνευρισμένη η Καινούργιου έκλεισε την σύνδεση με την Μπάρκουλη

Η Μαίρη Μπάρκουλη βγήκε χθες 8/12 από το νοσοκομείο παρά το γεγονός ότι έπρεπε να κάτσει ακόμη μια ημέρα μέσα μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε. Βγήκε λοιπόν σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την φυγή της από το νοσοκομείο.

«Την κοπάνησα χθες από το νοσοκομείο. Ήμουν κυρία, ντύθηκα, έβαλα το μπουφάν μου και λέω εγώ παιδιά φεύγω, πάω σπίτι μου. Δεν μπορούσα. Δεν πειράζει. Εγώ δεν κάθομαι μέσα στα νοσοκομεία. Μου έκαναν την εξέταση, μου έδωσαν τα φάρμακά μου. Την έκανα την επέμβαση. Δεν μου έβαλαν στεντ, έπαθα οξύ έμφραγμα. Ήταν να φύγω σήμερα. Σε 20 ημέρες θα κάνω επαναληπτικές εξετάσεις» δήλωσε η Μαίρη Μπάρκουλη που πρόσφατα τα έβαλε με την Δέσποινα Βανδή.

Το ξέσπασμα της Καινούργιου για την Μπάρκουλη

«Κυρία Μαίρη μου, δεν πάει έτσι. Δεν είναι σωστό. Όχι, όχι. Τώρα θα τσαντιστώ. Μου θυμίζετε τον μπαμπά μου. Πήγε νοσοκομείο και έβγαζε μόνος του τις πεταλούδες. Δεν θέλω να συνεχίσουμε τη σύνδεση, γιατί με έχετε συγχίσει» ανέφερε με έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο λόγος που πήγε στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη

H Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης και εξήγησε τι συμβαίνει και για ποιο λόγο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

«Η Μαίρη έκανε μία εξέταση και επειδή αυτόν τον καιρό αισθανόταν κάτι ταχυπαλμίες, της είπαν ότι είναι βουλωμένες οι δύο αρτηρίες και γι’ αυτό θα κάνει στεντ στο Ιπποκράτειο. Εκεί οι γιατροί είναι πολύ καλοί και όλοι γνωστοί μας και θα την κάνουν καλά. Από το πρωί ταλαιπωρούμαστε, είναι φοβερό. Η Μαίρη Μπάρκουλη φοβόταν μήπως σπάσουν οι αρτηρίες, τώρα είναι σε καλά χέρια» ανέφερε η Άννα Φόνσου.