Σταμάτης Γαρδέλης: "Το bullying που δέχτηκα με..." - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από την Φάρμα

"Θέλω σαν τρελός να ξαναμπώ"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σταμάτης Γαρδέλης:

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο Σταμάτης Γαρδέλης, με αφορμή την οικειοθελή αποχώρησή του από την Φάρμα.

Ο ίδιος απουσίαζε πολύ ώρα από τις εγκαταστάσεις και προκάλεσε αρκετή ανησυχία στους συμπαίκτες του, με τον Σάκη Τανιμανίδη τελικά να εμφανίζεται εκεί και να τους ανακοινώσει πως τελικά ο ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει.

Έτσι λοιπόν, ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε νωρίτερα στο πλατό της πρωινής εκπομπής και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με το ριάλιτι περιπέτειας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γαρδέλη μετά την αποχώρησή του από την Φάρμα

«Βγήκα από τη Φάρμα, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η Φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι. Είμαστε μεθυσμένοι όλοι στη Φάρμα. Το τελευταίο μου πλάνο ήταν πως η μέση μου με προδίδει και δε μπορώ να ζήσω όπως θέλω εγώ, αποχωρώ για να ξεκουραστώ. Και ποιος ξέρει; Θέλω σαν τρελός να ξαναμπώ.

Οι λέξεις που είπα εκεί μέσα δεν παίχτηκαν όλες. Δεν τσακώθηκα με κανέναν στη Φάρμα. Το bullying που δέχτηκα με στενοχώρησε. Η επίκληση που έκανα στον Δία ήταν ένα αστείο. Ο Κουτσαβάκης με έκανε και έκλαψα. Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου», κατέληξε.

Ποια Ηλιάδη και ποια Μπάστα: Αναστέναξε ο στάβλος της Φάρμας 2 με τα πλάνα αυτής της παίκτριας στο μπάνιο

Ανεξίτηλα είχαν μείνει στο μυαλό του τηλεοπτικού κοινού τα πλάνα της Σάσας Μπάστα και της Αγγελικής Ηλιάδη από το νέο κύκλο της Φάρμας που τις έδειχναν να κάνουν μπάνιο στον στάβλο (δείτε τα εδώ). Το χθεσινό 8/12 επεισόδιο όμως έσβησε τα... πάντα!

Αν δεν την ξέρατε πριν τη «Φάρμα», τώρα θα την μάθετε για τα καλά. Τη λένε Κρίστυ Λυκοπούλου και μπορεί να μην έχει το brand της Μπάστα ή της Ηλιάδη, αλλά είναι κι αυτή μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Κι η παραγωγή δεν θέλησε να χάσει ούτε δευτερόλεπτο από το πρώτο της μπάνιο στο ριάλιτι.

Η Κρίστυ, για όσους δεν γνωρίζουν τι κάνει στην έξω ζωή, είναι εδώ και ενάμιση χρόνο personal trainer και ασχολείται πολύ με το bodybuilding. Μάλιστα, είχε πάει για ένα διάστημα στο Ντουμπάι και είχε κάνει vlog με έναν από τους γνωστότερους youtubers του bodybuilding, τον Μάικ Θέρστον. Για να σε δεχτεί ένα τέτοιο όνομα, σημαίνει πως πρέπει να είσαι αψεγάδιαστη.

Και η Κρίστυ Λυκοπούλου είναι. Μπορεί ο Γαρδέλης και ο Κουτσαβάκης να μην της έλεγαν διάφορα, όπως έκαναν στην Ηλιάδη και τη Μπάστα, αλλά κέρδισε την προσοχή των συμπαικτών. Κάποια στιγμή, ενώ ο Κουτσαβάκης έκανε δουλειά με την Ηλιάδη, του φώναξαν να του πουν να πάει να τραγουδήσει στην Κρίστυ και η Ηλιάδη είπε γελώντας «λύσσαααα».