Φάρμα 2: Ο κακός χαμός με το μπάνιο της Σάσας Μπάστα και της Αγγελικής Ηλιάδη

Ο Γαρδέλης δε σταμάτησε να σχολιάζει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ο κακός χαμός με το μπάνιο της Σάσας Μπάστα και της Αγγελικής Ηλιάδη

Η Σάσα Μπάστα και η Αγγελική Ηλιάδη "έσπασαν το ρόδι" για τη Φάρμα 2 και έκαναν πρώτες μπάνιο για τη δεύτερη σεζόν. Όπως συνέβη και πέρυσι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έτσι και φέτος τα μπάνια των κοριτσιών αποτέλεσαν το θέμα συζήτησης.

Αυτός δε που έδειξε να ενθουσιάζεται περισσότερο με το θέαμα δεν ήταν άλλος από τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος κάθισε και παρακολούθησε με λεπτομέρεια το μπάνιο των κοριτσιών ενώ παράλληλα έκανε πολλά σχόλια.

Τα κορίτσια ωστόσο δεν του άφησαν και πολλά περιθώρια και έτσι όταν πήγε να κάνει μπάνιο η Αγγελική Ηλιάδη, οι συμπαίκτριές της μπήκαν μπροστά της για να της δώσουν την άνεση να κάνει μπάνιο με την ησυχία της.

Τα μπάνια της Σάσας Μπάστα και της Αγγελικής Ηλιάδη στη Φάρμα 2

Ο πρώτος μονομάχος που όρισε η Αθανασία Τσουμελέκα

Η πιο αμήχανη στιγμή της εβδομάδας έφτασε στη Φάρμα 2. Η Αθανασία Τσουμελέκα, ως αρχηγός της εβδομάδας έπρεπε να ορίσει τον πρώτο μονομάχο και η απόφασή της ήταν εξαιρετικά δύσκολη μιας και οι παίκτες βρίσκονται πολύ λίγες μέρες μαζί.

Έτσι, η χρυσή ολυμπιονίκης επέλεξε ως πρώτη μονομάχο την Αναστασία, την παίκτρια που πριν από λίγη ώρα ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Σταμάτη Γαρδέλη εξαιτίας ενός σχολίου που έκανε για τους μετανάστες με αποτέλεσμα να της ζητάει γονατιστός συγγνώμη.

Μάλιστα η Αθανασία είπε πως έκανε την επιλογή για τον πρώτο μονομάχο πριν προλάβει να γνωρίσει την Αναστασία ωστόσο όταν ο Σάκης Τανιμανίδης της έδωσε την ευκαιρία να αλλάξει την απόφασή της, εκείνη αρνήθηκε.