Φάρμα 2: Αναδείχθηκε ο πρώτος αρχηγός - Με πόσους ψήφους κέρδισε;

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Αναδείχθηκε ο πρώτος αρχηγός - Με πόσους ψήφους κέρδισε;

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 «Φάρμα» έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 4/12 όπου είδαμε τον Σάκη Τανιμανίδη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε ρόλο παρουσιαστή.

Από τα πρώτα λεπτά οι εξελίξεις ήταν ενδιαφέρον ενώ δεν άργησε να έρθει και η πρώτη ψηφοφορία για τον αρχηγό του σπιτιού προκειμένου να συντονίσει τους υπόλοιπους παίκτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σάκη Τανιμανίδη, αυτή τη χρονιά ο αρχηγός θα αναδεικνύεται απευθείας από τον παίκτη που θα αποχωρεί σε αντίθεση με την περσινή σεζόν όπου και λάμβανε χώρα μονομαχία ανάμεσα σε δύο διαγωνιζόμενους. Έτσι, για αυτή την εβδομάδα ο πρώτος αρχηγός στη Φάρμα είναι η Αθανασία Τζουμελέκα με 13 ψήφους.

Ο πρώτος αρχηγός στη Φάρμα 2

Φάρμα - spoiler: Αυτές είναι οι δυο παίκτριες που έχουν ήδη αποχωρήσει - Τα γυρίσματα συνεχίζονται

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το προϊόν που μέχρι τώρα έχει η παραγωγή στην διάθεση της, από τα γυρίσματα με τους παίκτες, έχει ήδη μπει στο μοντάζ για να είναι έτοιμα τα πρώτα επεισόδια. Αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό: καυγάδες, γκρίνιες, νεύρα και πισώπλατα μαχαιρώματα έχει το τηλεοπτικό μενού.

Τόσο οι δοκιμασίες όσο και οι συνθήκες στις οποίες επιβιώνουν οι συμμετέχοντες θυμίζουν περισσότερο ριάλιτι επιβιώσης παρά το τηλεοπτικό αγρόκτημα που κάποιοι πίστευαν πως θα ξεχειμωνιάσουν με τη θαλπωρή της σόμπας και ακούγοντας το τιτίβισμα των πουλιών, στο δάσος.

Οι δοκιμασίες είναι δύσκολες και οι γυναίκες είναι εκείνες που από την πρώτη μέρα κατάλαβαν πως η συμμετοχή τους στη «Φάρμα» δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μέχρι στιγμής, από τον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας» έχουν φύγει, εγκαταλείποντας γρήγορα το αγρόκτημα, η... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr