Φάρμα 2: Ζήταγε συγγνώμη γονατιστός ο Γαρδέλης - Η ατάκα που στεναχώρησε τη συμπαίκτριά του

Πολύ αμήχανη στιγμή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ζήταγε συγγνώμη γονατιστός ο Γαρδέλης - Η ατάκα που στεναχώρησε τη συμπαίκτριά του

Μία ατάκα του Σταμάτη Γαρδέλη για τους μετανάστες στο σημερινό (6/12) επεισόδιο της Φάρμας 2 ήταν αρκετή για να κάνει τη συμπαίκτριά του, Αναστασία να ξεσπάσει σε κλάματα καθώς και η ίδια προέρχεται από οικογένεια μεταναστών.

Ο ηθοποιός, που έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι, γρήγορα κατάλαβε πως έφερε σε δύσκολη θέση την Αναστασία και την πήρε στο "κατόπι" προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη δεν ήθελε να το συζητήσει εκείνη τη στιγμή ωστόσο ο Γαρδέλης δε το άφησε να πέσει κάτω.

Πήγε έξω από το δωμάτιό της και της ζήτησε συγγνώμη γονατιστός, προσπαθώντας να της εξηγήσει τι εννοούσε με αυτό που είπε. Η ίδια δεν δέχθηκε και πολύ τα λόγια του καθώς θεώρησε πως την ειρωνεύεται, ωστόσο ο ηθοποιός επέμενε μέχρι να του πει ότι δέχεται τη συγγνώμη του.

Η συγγνώμη του Σταμάτη Γαρδέλη στην Αναστασία στη Φάρμα

Πανικός στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά για τη Φάρμα - Άρχιζε να ουρλιάζει: "Ντροπή"

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο (4/12) η Φάρμα και ένας από τους παίκτες που έχει δημιουργήσει πανικό είναι ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, ο εκπαιδευτής μυϊκής ενδυνάμωσης.

Το πρωί, μάλιστα, της Δευτέρας (6/12) το Πρωινό έπαιξε μερικά πλάνα από το τι πρόκειται να δούμε απόψε το βράδυ στο ριάλιτι περιπέτειας και σε μερικά από αυτά πρωταγωνιστής ήταν ο Γρηγόρης που κάνει μπάνιο.

«Είδα καλά ότι έπλενε τα…;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ η Φαίη Σκορδά άρχισε να ουρλιάζει, κρύβοντας το πρόσωπό της ενώ δεν σταμάτησε να φωνάζει «Ντροπή»!