Επέστρεψε στο Love It μετά την περιπέτεια υγείας της - "Δεν είναι εύκολη υπόθεση ο κορωνοϊός"

"Μου κόπηκαν τα πόδια"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επέστρεψε στο Love It μετά την περιπέτεια υγείας της -

Μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, η Σίσσυ Καλλίνη επέστρεψε στην εκπομπή “Love it”, από την απουσίαζε εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

Η δημοσιογράφος λοιπόν το πρωί της Πέμπτης (9/12) εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής και στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου. Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι κόλλησε ολόκληρη την οικογένειά της, ενώ τα παιδιά της θα βρίσκονται σε καραντίνα μέχρι και την Κυριακή.

«Μετρούσα τις ημέρες για την απελευθέρωση μου. Free Sissy. Σήμερα και με αρνητικό τεστ rapid μπορώ να κυκλοφορήσω ξανά, είμαι καλά. Δεν αποτελώ δημόσια απειλή. Δεν είναι εύκολη υπόθεση ο κορονοϊός. Δυστυχώς κόλλησα όλη την οικογένεια μου και τα παιδάκια μου. Μου κόπηκαν τα πόδια», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Καλλίνη.

Η επιστροφή της Καλλίνη στο Love It

Θετική στον κορωνοϊό ήταν κι άλλη συνεργάτιδα της Ιωάννα Μαλέσκου

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου και την ανακοίνωση έκανε η ίδια η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Love it, μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Ο λόγος για την Αρετή Λις, η οποία βγήκε μέσω skype στον αέρα αποκαλύπτοντας πως περνάει τις ημέρες της καραντίνας και αν έχει συμπτώματα του ιού.

«Το πέρασα λίγο δύσκολα τις τρεις πρώτες ημέρες, αλλά τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για αυτό βγήκα και το τηλέφωνο. Τα πρώτα συμπτώματα ήταν ο πονόλαιμος και άρχισα να χάνω εντελώς την γεύση μου. Από εκεί κατάλαβα ότι χρειάζεται να κάνω τεστ. Πήγα στο φαρμακείο και μου είπαν ότι ήταν θετικό. Δεν το πίστευα, γιατί είχα κάνει τις δύο πρώτες δόσεις και πρόσεχα πάρα πολύ.

Δεν έχω ιδέα πως κόλλησα. Μπορεί να ήρθα σε επαφή με κάποιο κρούσμα χωρίς να το ήξερα. Πρέπει να το κόλλησα πριν 4-5 ημέρες σε νυχτερινή μου έξοδο, γιατί κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν ήρθα σε επαφή με άλλον κόσμο. Το πιο δύσκολο που αντιμετώπισα ήταν ο πυρετός και οι πόνοι στους μυς», είπε μεταξύ άλλων η Αρετή Λις, μετά τις δύσκολες ώρες της Ιωάννας Μαλέσκου.