Πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα κορωνοϊού στον ΣΚΑΪ

Νέο «χτύπημα» στο Love it

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα κορωνοϊού στον ΣΚΑΪ

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως έχει «χτυπήσει» για τα καλά τον ΣΚΑΪ μιας και το ένα κρούσμα καταγράφεται μετά το άλλο. Την αρχή έκανε ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος μάλιστα νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» με συμπτώματα πνευμονίας.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου, Αρετή Λις η οποία επίσης βρέθηκε θετική στον επικίνδυνο ιό.

Το νέο κρούσμα κορωνοϊού στον ΣΚΑΪ

Το μεσημέρι της Τρίτης (30/11) έγινε γνωστό πως καταγράφηκε ακόμα ένα κρούσμα στον σταθμό του Φαλήρου, το οποίο μάλιστα ήρθε ξανά από την εκπομπή Love it, της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ο λόγος για τη Σίσσυ Καλλίνη, η οποία συνδέθηκε με skype με την εκπομπή και μίλησε για την κατάσταση της υγείας της.

«Το περνάω ελαφριά επειδή είμαι εμβολιασμένη. Την τελευταία μου δόση την έκανα τον Αύγουστο και μου φάνηκε περίεργο που νόσησα γιατί ήταν και μικρό το χρονικό διάστημα από την τελευταία μου δόση. Το περνάω ελαφριά επειδή είμαι εμβολιασμένη, έχω χάσει την όσφρηση και τη γεύση μου, είναι πολύ ενοχλητικό αλλά μπροστά σε αυτό που θα μπορούσε να μου συμβεί είμαι ευγνώμων.

Είμαι στην τρίτη μέρα τώρα, είναι δυο μέρες που το γνωρίζω. Είμαι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά γιατί είμαι μαμά δυο παιδιών και μας αρέσει να παίζουμε, να αγκαλιαζόμαστε, να φιλιόμαστε και πρέπει να μπω σε μια διαδικασία να τους εξηγήσω, ευτυχώς έχουν πάρα πολλή κατανόηση, ότι νόσησα από κορονοϊό, ήξεραν τι είναι, τους είχα μιλήσει. Νόσησα οπότε είμαστε στο σπίτι, εγώ πρέπει να φοράω διπλή μάσκα, απολυμαίνω τα πάντα, φοράω γάντια… Μόνο σε εξωτερικούς χώρους μπορώ να είμαι χωρίς μάσκα και μετά απολυμαίνω όλες τις επιφάνειες και μετά απομονώνομαι στα δωμάτια», είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Καλλίνη.

Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους ανεμβολίαστους

Νέα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού και λόγω της ανησυχίας για τη μετάλλαξη Όμικρον που θα προκαλέσουν αίσθηση ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός συγκεκριμένα, ανακοίνωσε μέτρο «προστίμου» 100 ευρώ μηνιαίως σε κάθε ηλικιωμένο άνω των 60 ετών που αρνείται να εμβολιαστεί. Παράλληλα, σενάρια για μέτρα έχουν πέσει στο τραπέζι και για τους εμβολιασμένους... διαβάστε τη συνέχεια για τα νέα μέτρα στο Athensmagazine.gr