Μελίνα Μακρή: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της - "Είχα τον φόβο ότι..."

"Ο δικός μου ο γιατρός με συμβούλευσε να..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μελίνα Μακρή: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της -

Στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης βρίσκεται η Μελίνα Μακρή και βιώνει τις πιο ευτυχισμένες της στιγμές. Μάλιστα, η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε ότι έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Οι δηλώσεις της Μακρή

«Ανυπομονώ και είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί παράλληλα με την εγκυμοσύνη μου εργάζομαι κιόλας. Είχα και έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και είχα τον φόβο πότε θα κάνω το εμβόλιο, γιατί μέχρι τώρα δεν είχα προλάβει. Ο δικός μου ο γιατρός με συμβούλευσε να το κάνω στον έβδομο μήνα και το έκανα. Ανακουφίστηκα γιατί το είχα φόβο.

Το όνομα το έχουμε προαποφασίσει. Γιάννης θα είναι. Από τον λατρεμένο μου πεθερό που τον έχουμε χάσει από τη ζωή και θέλω να τον τιμήσω.

Αναφορικά με τους ηθοποιούς που επιλέγουν να συμμετέχουν σε reality και στο Survivor: «Δεν τους ζηλεύω καθόλου. Εγώ θέλω τη βολή μου. Αφού θέλει το παίδι να πάει, να πάει. Ζούμε σε μια εποχή που κυνηγάμε δουλειές και ευκαιρίες. Δεν μπορείς να τις αφήνεις να πάνε χαμένες. Φαντάζομαι ότι είναι οικονομικοί ο λόγοι και ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε», κατέληξε η τραγουδίστρια, η οποία αποκάλυψε και πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής.

Άκρως εντυπωσιακό το δωμάτιο του παιδιού της - Οι τελευταίες πινελιές λίγο πριν γίνει μητέρα

Η Μελίνα Μακρή πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κι όπως είναι λογικό ετοιμάζεται σιγά σιγά για τον ερχομό του παιδιού της.

Μάλιστα, η ίδια μαζί με τον σύζυγό της παραχώρησαν πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» όπου ενημερώθηκαν εκείνη την στιγμή για το φύλο του μωρού που περιμένουν. Αναμφίβολα, εκείνη η στιγμή ήταν άκρως συγκινητική.

Να τονίσουμε πως η ίδια έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το δωμάτιο του παιδιού της. Βέβαια, είναι επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δεν δίστασε να δημοσιεύσει στιγμιότυπα από τις νέες της αγορές στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.