Κρίστη Καθάργια: "Δεν έβγαινε η φωνή! Δε μπορούσα να κουνήσω..." - Συγκλονίζει η μάχη της με τον κορωνοϊό

"Το εμβόλιο δε μου λέει τίποτα μπροστά σε αυτό που πέρασα όντας ασθενής"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κρίστη Καθάργια:

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (9/12) η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σοβαρή περιπέτειά τους με τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως κόλλησαν και οι γονείς της και ο πατέρας της συγκεκριμένα συνεχίζει ακόμη να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του.

Η εξομολόγηση της Καθάργια για την περίπετειά της με τον κορωνοϊό

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Νοσήσαμε πάρα πολύ άσχημα. Πριν από λίγο καιρό νόσησαν και οι γονείς μου. Η μητέρα μου που ήταν διπλά εμβολιασμένη το πέρασε ελαφριά. Ο πατέρας μου που δεν είχε προλάβει να κάνει τη δεύτερη δόση, το πέρασε πάρα πολύ άσχημα. Τρομάξαμε πάρα πολύ. Τα κατάφεραν και οι δύο. Το πρόβλημα είναι πως στο μπαμπά μου έχει αφήσει κάποια προβλήματα με τα πνευμόνια και την καρδιά. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Εγώ και ο Γιώργος είχαμε νοσηλευτεί. Τώρα είμαστε εμβολιασμένοι και οι δύο.

Έχω καταλάβει πως υπάρχει ακόμη μια σύγχυση. Αν κάτσω και συγκρίνω, καταλαβαίνω πως οι περισσότεροι που φοβούνται πιο πολύ το εμβόλιο από τον ιό, είναι αυτοί που δεν έχουν νοσήσει ακόμη. Απλώς επειδή είναι πολύ περίεργη αυτή η ασθένεια, εγώ δεν θα το ξαναρίσκαρα με τίποτα να ξαναπεράσω κάτι αντίστοιχο. Το εμβόλιο δε μου λέει τίποτα μπροστά σε αυτό που πέρασα όντας ασθενής. Δεν έβγαινε η φωνή. Δε μπορούσα να κουνήσω ούτε τα χέρια μου, ούτε τα πόδια μου. Όλα καλά τώρα. Πάμε για τρίτη δόση» εξομολογήθηκε η Κρίστη Καθάργια.

Έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του ο Γιώργος Μαυρίδης - Το φαντασμαγορικό βίντεο

Το επόμενη βήμα στη σχέση του αποφάσισε να κάνει ο Γιώργος Μαυρίδης και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια, με την οποία είναι μαζί περίπου δυο χρόνια. Ο τρόπος που γονάτισε ο tatto artist - παρουσιαστής, ήταν βγαλμένος από ταινία.

Το ζευγάρι βρίσκονταν σε παραλία της Χαλκιδικής. Η Μόλυ και η Τσίχλα - τα σκυλιά του Μαυρίδη - έπαιζαν με τα μπαλάκια που τους πετούσαν. Μέσα σε ένα από αυτά είχε κρύψει το δαχτυλίδι με το οποίο θα έκανε την πρόταση.

«Λοιπόν μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στη Κρίστη τώρα και έχω οργανώσει κάτι πάρα πολύ καλό. Κάνω ότι μιλάω τώρα, δε με βλέπει και της έχω δώσει τις κάμερες και της έχω πει να με βοηθήσει σε κάτι γυρίσματα που ετοιμάζω. Έχω στήσει κάτι πολύ καλό για πρόταση γάμου!», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Μαυρίδης στην αρχή του βίντεο.

Στη συνέχεια σε ένα από τα μπαλάκια που άνοιξαν, υπήρχε μέσα το δαχτυλίδι, με την Κρίστη Καθάργια, που είχε τα γενέθλια της πριν λίγες ημέρες, να μένει άφωνη με το που το βλέπει και να συγκινείται. Αμέσως είπε το "ναι"!

Να σημειωθεί ότι η πρόταση γάμου έγινε πριν από έναν χρόνο, αλλά ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να μοιραστεί τώρα το εν λόγω βίντεο με τους φίλους του στο Youtube.