«Ο πατέρας μου είχε άνοια! Θα ερευνήσουμε τα πάντα» - Ξέσπασε ο γιος του Ανέστη Βλάχου για την διαθήκη

Θρίλερ με το άνοιγμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο πατέρας μου είχε άνοια! Θα ερευνήσουμε τα πάντα» - Ξέσπασε ο γιος του Ανέστη Βλάχου για την διαθήκη

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής. Μετά τις αποκαλύψεις για το μυστηριώδες πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα του που αναμένεται στις 24 Ιανουαρίου, μαζί με τον δικηγόρο του Κωνσταντίνο Παπαναστασίου μίλησαν για το θρίλερ που ακολούθησε μετά τον θάνατο του.

Σημειώνεται πως η πλευρά του γιου του Ανέστη Βλάχου αρνείται την ύπαρξη διαθήκης, ενώ η κόρη του ηθοποιού υποστήριζε εξαρχής πως υπήρχε μία ιδιόχειρη διαθήκη, την οποία είχε σφραγίσει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν από 7 χρόνια.

Το ξέσπασμα του γιου του Ανέστη Βλάχου

«Πληροφορηθήκαμε και εμείς μέσω του δικηγόρου μας το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα μου στις 24 Ιανουαρίου. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που η διαθήκη του πατέρα μου κατατέθηκε αμέσως μετά τον θάνατό του στις 2 Σεπτεμβρίου, και ενώ δεν είχε γνώση κανένα από τα μέλη της οικογένειας. Η διαθήκη κατατέθηκε από έναν πολίτη με αρχικά Κ.Σ, με αυτά τα αρχικά δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να γνωρίζουμε από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του πατέρα μου», ανέφερε.

Όπως προσθέτει, ο πατέρας του δεν έχει καταθέσει τίποτα στο Υποθηκοφυλάκειο της Δράμας σχετικά με ακίνητα ή περιουσία. Μάλιστα, σύμφωνα με τον εγγονό του, ο Ανέστης Βλάχος είχε στην ιδιοκτησία του μόνο ένα σπίτι και κάποια αγροτεμάχια. Ο ίδιος τόνισε ότι ο Ανέστης Βλάχος δεν ασχολούταν ποτέ με περιουσιακά στοιχεία.

Στην αντεπίθεση η χήρα του Ανέστη Βλάχου για την διαθήκη του

Χαμός επικρατεί με την περιουσία που άφησε πίσω του ο Ανέστης Βλάχος, πριν καν περάσουν 40 ημέρες από το θάνατο του, που σκόρπισε την θλίψη. Ο γιος του θεωρεί την ιδιόχειρη διαθήκη που έχει η αδερφή του πλαστή και θα κινηθεί νομικά με σκοπό να λάμψει η αλήθεια, καθώς δεν πιστεύει πως ο πατέρας του δεν του άφησε τίποτα.

Στην διαμάχη των παιδιών του, έρχεται να αναμειχθεί και η δεύτερη σύζυγος του ηθοποιός, Μαρία Γαρίτση. Πρόσωπο από το περιβάλλον της οικογένειας μίλησε στην Espresso.

«Η διαθήκη δόθηκε στην κόρη του, Έλλη από τον ίδιο τον πατέρα της» αναφέρει στην εφημερίδα πηγή από το περιβάλλον της, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που έγινε. Και μπορεί να έχουν βγει τα μαχαίρια για όσα ο Ανέστης Βλάχος φέρεται ότι έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη, όμως η «οικογένειά του πενθεί για τον άνθρωπό της. Ας αφήσουμε να ανοιχτεί πρώτα η διαθήκη και μετά ας γίνει ό,τι γίνει» αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της Μαρίας Γαρίτση.

«Ο εντολέας μου πληροφορήθηκε πως έχει βρεθεί ιδιόγραφη διαθήκη του πατέρα του, της οποίας το κύρος ο εντολέας μου αμφισβητεί και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, προκειμένου έτσι να προστατεύσει την μνήμη του πατέρα του και τα δικά του κληρονομικά δικαιώματα» είχε δηλώσει στην εφημερίδα ο δικηγόρος του Ηρακλή Βλάχου, κ. Παπαναστασίου.