Για 7η φορά πατέρας ο Μπόρις Τζόνσον - Γέννησε η σύζυγός του

Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Για 7η φορά πατέρας ο Μπόρις Τζόνσον - Γέννησε η σύζυγός του

Πατέρας για 7η φορά έγινε ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον. Η τρίτη σύζυγός του, Κάρι - δείτε φωτογραφία της - έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το χαρμόσυνο νέο έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού. «Ο πρωθυπουργός και η κ. Τζόνσον με χαρά σας ανακοινώνουν την γέννηση της κόρης τους το πρωί της Πέμπτης (9/12) σε νοσοκομείο του Λονδίνου», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας».

Ο θρήνος που έζησε ο Μπόρις Τζόνσον πριν γίνει ξανά μπαμπάς

Πάρα πολύ δύσκολες βίωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον -που είχε παντρευτεί κρυφά πριν κάποιους μήνες- καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών η μητέρα του.

Η μητέρα του νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λονδίνου ενώ τον θάνατό της τον αποκάλυψε η εφημερίδα Telegraph επικαλούμενη μέλη της οικογένειάς της.

Ο Μπόρις Τζόνσον είχε περιγράψει τη μητέρα του ως την «ανώτερη αρχή» στην οικογένεια κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου του Συντηρητικού Κόμματος το 2019.

«Θα παραθέσω τη φράση της ανώτερης αρχής στην οικογένειά μου – της μητέρας μου – και παρεμπιπτόντως για όσους ψάχνουν εναγωνίως διαιρέσεις εντός της οικογένειάς μου σε θέματα για την ΕΕ, θέλω να ξέρετε ότι έχω κρατημένο τον άσο στο μανίκι μου – η μητέρα μου ψήφισε Brexit», είχε πει, προσπαθώντας να «διασκεδάσει» και τα όσα ακούγονταν για την αντίθετη γνώμη των γονιών του σχετικά με την έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε..Σύμφωνα με την Telegraph, η Τζόνσον Γουάλ διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον σε ηλικία 40 ετών.

«Προσπαθώ να ζωγραφίζω κάθε μέρα αν μπορώ, αν και πρέπει να πηγαίνω συχνά στο νοσοκομείο. Εξακολουθώ να μπορώ να ζωγραφίζω, αν και το χέρι μου κάνει ξαφνικά μια κίνηση που είναι εντελώς ακούσια και αυτό με κάνει σχεδόν να κλαίω» είχε πει σε συνέντευξή της στην σε εφημερίδα το 2008.

Τραγικές ώρες για τον Μπόρις Τζόνσον