Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε για την γάμο της με τον Αλεξάνδρου - «Πηγαίνοντας και βλέποντας...»

«Έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε για την γάμο της με τον Αλεξάνδρου - «Πηγαίνοντας και βλέποντας...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Πέμπτης (9/12) η Ιωάννα Τούνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε δεχθεί πριν από λίγο καιρό από το Survivor καθώς και στις φήμες που τη θέλουν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για τον γάμο της με τον Αλεξάνδρου

«Είχα παλιότερα πρόταση από το Survivor. Ξανά; Δεν θα πήγαινα, δε θα μπορούσα με τίποτα. Είναι και ο Δημήτρης, θα γυρνούσα και θα είχε οικογένεια και δύο παιδιά, δεν γίνονται αυτά», είπε αρχικά, ενώ όσον αφορά στην περιπέτεια υγείας του συγγενικού της προσώπου σχολίασε: «Το προσπαθούμε…».

Τέλος για τον γάμο της και τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είπε: «Όποτε έχω πει κάτι τέτοιο, ας πούμε πηγαίνοντας και βλέποντας… Θα πω κάτι που θα με μαλώσει! Στο κινητό του Δημήτρη έχω face ID. Δεν ψάχνω το κινητό του, όποιος ψάχνει βρίσκει αλλά δεν ψάχνω!».

Τρελά ερωτευμένος με την Τούνη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Η νέα φωτογραφία που ανέβασε

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να ζουν σε διαφορετικές πόλεις, όμως η σχέση κρατάει πάνω από αρκετούς μήνες. Το ζευγάρι μετά τη μίνι απόδραση του στην Αράχοβα (δείτε το μαγαζί που διατηρεί εκεί το μοντέλο), επέστρεψε στην καθημερινότητά του με την Ιωάννα Τούνη να γυρνάει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Θεσσαλονίκη, στολίζοντας μάλιστα και στο σπίτι της για τις γιορτές (δείτε εδώ βίντεο).

Όπως φαίνεται όμως, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που είναι full in love δεν μπορεί να μείνει λεπτό μακριά από την αγαπημένη του και προσπαθώντας να καλύψει το κενό της απουσίας της δημοσιοποίησε μια κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Κάτω από την ανάρτηση αναγραφόταν χαρακτηριστικά: : «Μερικές φορές στη ζωή χρειάζεσαι μόνο μια αγκαλιά. Όχι λόγια, όχι συμβουλές, απλά. Μια αγκαλιά για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα …..»