Νέο στιγμιότυπο από τα backstage του MasterChef - Το τράβηξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Λίγο καιρό πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέο στιγμιότυπο από τα backstage του MasterChef - Το τράβηξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για την μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef και έτσι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα backstage.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για τον έκτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο πριν από λίγο καιρό ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη αποκάλυψε πως μπαίνει στο παιχνίδι.

Στην ανάρτησή του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απαθανάτισε τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από τα backstage του MasterChef

«Ήταν κάποτε ένας Ιταλός ένας Ιάπωνας και ένας Νεοσμυρνιωτης», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

"Έχουμε προγραμματίσει κάποιες αλλαγές" - Όσα αποκάλυψε για το Masterchef 6

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στην Άννα Ζηρδέλη μίλησε το πρωί της Τετάρτης (24/11) ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στο MasterChef 6, για το οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα.

«Έχουμε προγραμματίσει κάποιες αλλαγές για φέτος. Εξωτερικές δοκιμασίες αν το επιτρέψουν οι καταστάσεις. Ταξίδια δεν το συζητάω για να μην το γρουσουζέψω. Έχουμε προγραμματίσει ωραία πράγματα μακάρι να τα καταφέρουμε.

Ενδεχομένως τα δύο άλλα προγράμματα να τα αδικεί λίγο η περίοδος. Έχει πολύ ωραία πράγματα στη μυθοπλασία. Να πω ότι είναι αγαπημένος μου ο Αυγουστίδης; Τον αγαπώ. Οπότε σε μια άλλη περίπτωση να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Είναι και αγαπημένοι συνάδελφοι τα παιδιά.

Με το που τελειώνουν από όλο αυτό θέλουν λίγο χρόνο».