Υπερπαραγωγή το στολισμένο σπίτι Χριστόπουλου και Μπραντ - Βίντεο από το σαλόνι

Φοβερός χώρος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Υπερπαραγωγή το στολισμένο σπίτι Χριστόπουλου και Μπραντ - Βίντεο από το σαλόνι

Μπορεί πέρυσι ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ να στόλισαν συνολικά δέκα δέντρα στο σπίτι τους, ωστόσο και φέτος, ο στολισμός τους είναι εξίσου φαντασμαγορικός. Η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη συνάντησε το ευτυχισμένο ζευγάρι, το οποίο μίλησε για τη ζωή με τον γιο τους.

«Περνάμε την ωραιότερη περίοδο της ζωής μας, γιατί έχουμε τον γιο μας μέσα σε αυτή. Φοβόμουν την ευθύνη, όταν τελικά πήρα την απόφαση είπα «πόσο ηλίθιος ήμουν» που δεν είχα ξεκινήσει νωρίτερα. Πάντα έλεγα ότι θέλω τουλάχιστον 3 παιδιά, εύχομαι να τα καταφέρουμε», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ανίτα Μπραντ, η οποία είπε: «Θέλει υπομονή και εξυπνάδα για να σταθεί το ζευγάρι. Αστή την γυναικά έχει γεννήσει, θα έχει νευρά εσύ τσιμουδιά. Όταν πήρα τον μικρό στα χεριά μου ένιωθα ότι βγήκε η καρδιά μου και χτυπάει έξω από το σώμα μου».

Ο στολισμός στο σπίτι του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτας Μπραντ

Κινηματογραφικό το σπίτι Χριστόπουλου - Μπράντ! Εικόνες μέσα από το loft τους στο κέντρο της Αθήνας

Με σπίτι από ταινία του κινηματογράφου μοιάζει το loft που μένουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγος του, Αννίτα Μπράντ, οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από λίγο καιρό.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του, αφού το μωράκι τους που ολοκλήρωσε την οικογένεια τους, τους έχει γεμίσει με ευτυχία.

«Όλη αυτή η αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον έχει πλέον επεκταθεί και στο μωρό. Ο Χάρης δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό μου τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και τη στιγμή της γέννας. Και τώρα βοηθά σε όλα. Αλλάζει τον μικρό, παίζει μαζί του, και το τρελό είναι ότι ενώ εγώ βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες μαζί του, μόλις έρθει ο Χάρης και του πει δύο λεξούλες ο μικρός ξεκαρδίζεται στα γέλια», είχε εξομολογηθεί η η Αννιτα Μπράντ, μιλώντας για τους άνδρες της ζωής της.

Στα social media το ζευγάρι μοιράζεται με τους followers του, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του. Οι φωτογραφίες μάλιστα, μέσα από το σπίτι τους είναι απλά μαγικές και μπορούμε να πούμε πως το ζηλέψαμε.

Αννίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος ζουν σε ένα ονειρικό loft στο κέντρο της Αθήνας. Η διακόσμηση που έχει επιλέξει το ζευγάρι το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό και είναι λες και έχει βγει από κάποιο περιοδικό.

Αννίτα Μπράντ Χάρης Χριστόπουλος σπίτι

Αννίτα Μπράντ Χάρης Χριστόπουλος loft φωτογραφίες

Αννίτα Μπράντ υπνοδωμάτιο κόρης