Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε το ζώδιο του Ματέο Παντζόπουλου στον αέρα της εκπομπής

Δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε το ζώδιο του Ματέο Παντζόπουλου στον αέρα της εκπομπής

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να επιλέγει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο η αλήθεια είναι πως πολύ συχνά αναφέρεται στα μέλη της οικογένειάς της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, κατά τη διάρκεια της συζήτησής της για τα ζώδια που έχουν οι άνθρωποι γύρω της, αποκάλυψε και το ζώδιο του αγαπημένου της, Ματέο Παντζόπουλου.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το ζώδιο του Ματέο Παντζόπουλου

«Και κόρη και μαμά υδροχόος…», είπε αρχικά ο σεφ της εκπομπής με την Ελένη Μενεγάκη να απαντάει: «Κόρες κόρες».

«Εγώ ήξερα για την Λάουρα που έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια», της είπε ξανά ο σεφ, με την παρουσιάστρια να λέει: «Έχω και Βαλέρια που δεν έχετε την ίδια μέρα γενέθλια και μάνα και… σύντροφο… Οι Υδροχόοι είναι γύρω μου, είναι καλοί».

Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη από τις εικόνες σοκ που προβλήθηκαν στην εκπομπή από το νησί του Παντζόπουλου

Στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη ασχολήθηκε με την κακοκαιρία που έπληξε το Αιγαίο. Οι δυνατοί άνεμοι έκαναν να μπει απαγορευτικό στα καράβια, αφού ο αέρας έκανε την θάλασσα να βγει μέχρι την στεριά. Στην δε Άνδρο, από όπου κατάγεται ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος, έγινε χαμός.

Οι άνεμοι, που έφθασαν τα 135,2 χλμ και οι κάτοικοι του νησιού με έκπληξη είδαν πως ακόμα και οι τσούχτρες βγήκαν στους δρόμους, αφού τις ξέβρασαν τα μεγάλα κύματα τα οποία σάρωσαν τα πάντα, καλύπτοντας ακόμα και τα στέγαστρα αναμονής στο λιμάνι.

«Πρώτη φορά είδαμε τσούχτρες το καλοκαίρι, αλλά δεν ήξερα ότι έμειναν και χθες με τα μποφόρ…. Βγήκαν στο δρόμο... Προσπαθώ να το φανταστώ! Δεν έχω δει τσούχτρες στο δρόμο!» είπε η παρουσιάστρια, η οποία τους είχε τρελάνει όλους με τις φωτογραφίες της το καλοκαίρι από το νησί.