Δεν έχουν τέλος τα "καρφιά" ανάμεσα σε Ξιαρχό και Μεταξά - «Φτάνει, έχει καταντήσει αηδία»

«Έχουμε πολλές δουλειές, δεν ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δεν έχουν τέλος τα

Με αφορμή την εκδήλωση για τα δέκα χρόνια της “Panik Records”, ο Τάσος Ξιαρχό αλλά και η Κόνι μεταξά βρέθηκαν επίσης. Οι δυο τους πλέον μπορεί να μην μιλούν μετά από την κόντρα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να τους ρωτήσουν ξεχωριστά τι έχει συμβεί μεταξύ τους. Μάλιστα, στις ερωτήσεις που τους έκαναν, αντέδρασαν και δεν θέλησαν να πουν κάτι για τον άλλον. Και οι δυο δεν δίστασαν να αντιδράσουν μόλις απάντησαν μιας και δεν ήθελαν να τοποθετηθούν.

Οι δηλώσεις Μεταξά - Ξιαρχό

Ο Ξιαρχό ανέφερε στην αρχή: «Φτάνει με την Κόνι. Έχει καταντήσει αηδία να μας ρωτάτε. Ένα, δύο γεια θα τα πούμε». Από την άλλη η Κόνι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πάρα πολλές δουλειές, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα».

«Περίμενε με ζήλεια να πέσω, για να ανέβει αυτή» - Ο Τάσος Ξιαρχό «άδειασε» ξανά την Κόνι Μεταξά

Για την κόντρα του με την Κόνι Μεταξά μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα πέταξε τα "καρφιά" του.

«Πιστεύω πως πρέπει απευθείας, όταν σου συμβαίνει κάτι στη ζωή σου, την άλλη μέρα να ορθοποδείς. Πολλοί μου λένε «πρέπει να κρυφτείς», λέω, «έχουν συμβεί πολύ χειρότερα για να κρυφτώ εγώ», θα έπρεπε να ήταν κρυμμένη όλη η Ελλάδα. Δέχομαι ακόμα πάρα πολλά αρνητικά σχόλια, όμως τώρα με ξέρουν και οι πέτρες και θα το εκμεταλλευτώ προς όφελός μου.

Με την Κόνι βρεθήκαμε, δεν τα βρήκαμε και το αφήσαμε εκεί πέρα. Δεν μιλάμε. Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος. Αφού δεν είναι η ίδια, δεν οφείλω να είμαι κι εγώ.

Σε μία σχέση με αγάπη είναι κακό κάποιος να είναι ουδέτερος. Φαίνεται το ποιόν του ανθρώπου και το πώς περιμένει κάποιος να πέσει κάτω ο άλλος, για να ανέβει. Η ζήλεια και το να περιμένεις κάτι άλλο να χαθεί για να λάμψεις, εμένα αυτό μου ακούγεται κακός άνθρωπος», κατέληξε ο γνωστός χορογράφος.