Μαρία Καβογιάννη: «Η απώλεια της μητέρας μου με έκανε ευαίσθητη. Γίνομαι η μαμά μου»

«Έχω πάρα πολλά στοιχεία της, από μικρές κινήσεις μέχρι και συμπεριφορές»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Καβογιάννη: «Η απώλεια της μητέρας μου με έκανε ευαίσθητη. Γίνομαι η μαμά μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στην Δανάη Μπάρκα παραχώρησε δηλώσει η Μαρία Καβογιάννη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την μητέρα της αλλά και για την καριέρα της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει σχετικά για τους ρόλους που έχει αγαπήσει αλλά και την κόρη της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καβογιάννη

Στην αρχή της καριέρας μου σκέφτηκα να τα παρατήσω, με δυσκόλευε ο εαυτός μου να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Όλες μου οι συνεργασίες ήταν πολύ σημαντικές, τις ευχαριστήθηκα και τις χάρηκα

Η απώλεια της μητέρας μου με έκανε ευαίσθητη, αλλά και με δυνάμωσε. Νιώθω ότι δεν την έχω χάσει. Χαίρομαι που η μητέρα μου πρόλαβε να δει αυτά που έχω κάνει. Νιώθω ότι την κουβαλάω πάντα μέσα μου

«Γίνομαι η μαμά μου. Καταρχάς μοιάζω πάρα πολύ με τη μαμά μου. Αλλά έχω και πάρα πολλά στοιχεία πια της μαμάς μου, από μικρές κινήσεις μέχρι και συμπεριφορές».

Λίγα λόγια για την Μαρία Καβογιάννη

Μεγάλωσε στο Βύρωνα Αττικής. Σπούδασε δασκάλα και οικονομολόγος και εργάστηκε πολλά χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης. Παράλληλα φοίτησε και στη Δραματική Σχολή του Καρόλου Κουν.

Έχει ερμηνεύσει από πολύ κωμικούς ρόλους, όπως της "Ασπασίας" στη Ντόλτσε Βίτα[2] και της «Κορίνας» στα Εγκλήματα, έως πολύ τραγικούς, όπως της "Ελένης" στο Χαρά Αγνοείται.

Το 2015 πρωταγωνίστησε στη ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Ένας άλλος κόσμος". Έχει μία κόρη την Αντέλλα (Αδελαΐδα), η οποία γεννήθηκε το 1995 και την οποία έχει βαφτίσει η επίσης ηθοποιός, Καίτη Κωνσταντίνου.