Μαρία Καβογιάννη: «Ακόμα με φωνάζουν με ονόματα ρολών» - «Με χαροποιεί που όσο...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Καβογιάννη: «Ακόμα με φωνάζουν με ονόματα ρολών» - «Με χαροποιεί που όσο...»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Καβογιάννη σχετικά για τους ρόλους που έχει αγαπήσει αλλά και την κόρη της. Μάλιστα, στην εκπομπή, βγήκαν και αποκάλυψαν ην ημερομηνία του γάμου τους -δείτε εδώ. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καβογιάννη

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω νομίζω πάλι τα ίδια θα έκανα. «Ευτυχώς στη ζωή μου δεν έχω αντιμετωπίσει βίαιες συμπεριφορές. Είναι πολύ σημαντικό που οι γυναίκες και όλοι οι αδύναμοι άνθρωποι μπόρεσαν να μιλήσουν, να το φωνάξουν και να δικαιωθούν».

«Όλοι οι ρολόι ήταν αγαπημένοι. Τα “Εγκλήματα” και το Dolce Vita είναι από τα πιο σπουδαία που σκέφτομαι», πρόσθεσε. «Πριν από την υποκριτική εργαζόμουν ως δασκάλα σε σχολείο», αποκάλυψε για τη δουλειά που άφησε για να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη την υποκριτική.

«Η κόρη μου που είναι ψυχολόγος με βοηθάει με τις συμβουλές της, πολλές φορές μου δίνει και λύσεις. Έχω πάρα πολλά ελαττώματα, αλλά πρέπει να ρωτήσεις τους φίλους μου για αυτά και για τα προτερήματα μου», τόνισε μιλώντας για τον εαυτό της.

Λίγα λόγια για την Μαρία Καβογιάννη

Μεγάλωσε στο Βύρωνα Αττικής. Σπούδασε δασκάλα και οικονομολόγος και εργάστηκε πολλά χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης. Παράλληλα φοίτησε και στη Δραματική Σχολή του Καρόλου Κουν.

Έχει ερμηνεύσει από πολύ κωμικούς ρόλους, όπως της "Ασπασίας" στη Ντόλτσε Βίτα[2] και της «Κορίνας» στα Εγκλήματα, έως πολύ τραγικούς, όπως της "Ελένης" στο Χαρά Αγνοείται.

Το 2015 πρωταγωνίστησε στη ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Ένας άλλος κόσμος". Έχει μία κόρη την Αντέλλα (Αδελαΐδα), η οποία γεννήθηκε το 1995 και την οποία έχει βαφτίσει η επίσης ηθοποιός, Καίτη Κωνσταντίνου.