«Έχω σοκαριστεί, ηρωίνη;» - Το βίντεο που συγκλόνισε την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

"Πάγωσε" η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχω σοκαριστεί, ηρωίνη;» - Το βίντεο που συγκλόνισε την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Το πρωί της Παρασκευής (10/12), η εκπομπή Super Κατερίνα έδειξε ένα στιγμιότυπο από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Ζούλιας στην αυτοψία, στην οποία μίλησε για τη σκληρή μάχη που έδωσε σε νεαρή ηλικία με τα ναρκωτικά (δείτε εδώ τη συγκλονιστική εξομολόγησή του).

Μόλις άκουσε τα λόγια του, η Κατερίνα Καινούργιου "πάγωσε" και κοίταξε με απορία τους συνεργάτες της, εμφανώς συγκλονισμένη με τα λόγια του γνωστού σχεδιαστή μόδας.

Το σοκ της Κατερίνας Καινούργιου με την εξομολόγηση του Βασίλη Ζούλια

«Παιδιά έχω σοκαριστεί… Ηρωίνη;», είπε η παρουσιάστρια χωρίς να μπορεί να κρύψει το σοκ της.

Μάλιστα στη συνέχεια εξήγησε πως δεν έχει δοκιμάσει ποτέ στη ζωή της ναρκωτικά ενώ έχει δει φίλους της να καταστρέφονται από τη χρήση.

Κατερίνα Καινούργιου Βασίλης Ζούλιας

«Πήγε νοσοκομείο ο πατέρας μου και...» - Εκνευρισμένη η Καινούργιου έκλεισε την σύνδεση με την Μπάρκουλη

Η Μαίρη Μπάρκουλη βγήκε στις 8/12 από το νοσοκομείο παρά το γεγονός ότι έπρεπε να κάτσει ακόμη μια ημέρα μέσα μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε. Βγήκε λοιπόν σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την φυγή της από το νοσοκομείο.

«Την κοπάνησα χθες από το νοσοκομείο. Ήμουν κυρία, ντύθηκα, έβαλα το μπουφάν μου και λέω εγώ παιδιά φεύγω, πάω σπίτι μου. Δεν μπορούσα. Δεν πειράζει. Εγώ δεν κάθομαι μέσα στα νοσοκομεία. Μου έκαναν την εξέταση, μου έδωσαν τα φάρμακά μου. Την έκανα την επέμβαση. Δεν μου έβαλαν στεντ, έπαθα οξύ έμφραγμα. Ήταν να φύγω σήμερα. Σε 20 ημέρες θα κάνω επαναληπτικές εξετάσεις» δήλωσε η Μαίρη Μπάρκουλη που πρόσφατα τα έβαλε με την Δέσποινα Βανδή.

«Κυρία Μαίρη μου, δεν πάει έτσι. Δεν είναι σωστό. Όχι, όχι. Τώρα θα τσαντιστώ. Μου θυμίζετε τον μπαμπά μου. Πήγε νοσοκομείο και έβγαζε μόνος του τις πεταλούδες. Δεν θέλω να συνεχίσουμε τη σύνδεση, γιατί με έχετε συγχίσει» ανέφερε με έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.